Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
LEGO Batman Movie (3)
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO Batman Movie

LEGO Batman

Batman, de superheld uit de stripwereld, dook al in veel films op. In 2017 was hij zelfs als LEGO figuur te zien in The Lego Batman Movie. In de onlineshop van Galeria Inno vindt u de LEGO Batman uit de film terug in de themaserie Batman Movie. Natuurlijk duikt ppk de Penguin overal op, één van de aartsvijanden van Batman. Ook Bruce Wayne, de man die in Batman transformeert, is van de partij. Ze bevinden zich vaak in de fictieve stad Gotham City die een keer wordt aangevallen door een giftruck aanval. Die scène kan worden nagespeeld met de "Bane giftruck-aanval", één van de LEGO Batman producten.

Diverse LEGO Batman producten

Kies zelf uw favoriete scene uit de Batman Movie reeks. Ze zijn allemaal even spectaculair. Zo lanceert Harley Quinn zichzelf met een kanon aan de achterkant van Batgirls truck die wordt bestuurd door Crazy Quilt. In dit pakket met de naam "De Kanonskogelaanval van Harley Quinn" bevinden zich meerdere figuren, de truck, een minibouwwerk met geldautomaat en verstelbare camera, een lantaarnpaal, een prullenbak, etc. etc. Natuurlijk valt alles om als de truck met Harley Quinns in volle vaart komt aangescheurd. Er zijn geen spelregels die aangeven wanneer er iets moet gebeuren. Dat is de vrijheid die met de LEGO speelwerelden gepaard gaat en die uitnodigt om zelf eens flink creatief te worden.

LEGO Batman bij Galeria Inno

Alle producten van LEGO Batman Movie zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving en beeldmateriaal. Wie eenmaal met LEGO Batman heeft gespeeld, wordt vast en zeker nieuwsgierig naar de andere producten zoals de Batwing, de Joker ballonvlucht of het product dat helemaal in het teken staat van de beroemde Batmobile. Dat voertuig beschikt over noppenschieters en een open te klappen dak bovenop de dubbele cockpit. Ontdek in de onlineshop van Galeria Inno ook alle andere Lego thema's.