Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
LEGO Boost

LEGO BOOST

De LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist is niet zomaar een kist met gereedschap. Hierin bevinden zich maar liefst 840 LEGO onderdelen die kinderen alle kansen geven om zich te ontplooien. Net als LEGO Mindstorms spelen ook hier een robot en de digitale techniek een belangrijke rol. De robot heet Vernie en kan bewegen en praten. Daarnaast kunnen nog vier andere modellen worden gebouwd zoals de Guitar4000, het muziekinstrument met geluidseffecten en Frankie de Kat, een interactief huisdier dan kan spelen en spinnen. Autoliefhebbers genieten van de Autobuilder. Dat is een automatische productielijn die miniatuur autootjes van LEGO bouwt. Het vijfde model is de M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4), een bijzonder voertuig met vier verschillende uitrustingsstukken waaronder een schieter met veermechanisme.

LEGO BOOST met intuïtieve app

Alle modellen in deze creatieve gereedschapskist zijn interactief. Ze staan in verbinding met de intuïtieve LEGO BOOST app. Deze is beschikbaar voor iOS en het Android tablet. Met deze app komen de vijf figuren uit de gereedschapskist echt tot leven. Ze kunnen lopen, praten en andere leuke dingen doen. Het is een kwestie van goed programmeren en dan begint de robot te praten of de M.T.R.4 te rijden. Op de app staat ook de complete handleiding om de modellen te bouwen. Met LEGO BOOST leren kinderen spelenderwijs om te gaan met een stukje digitale wereld.

Spelen en combineren met LEGO BOOST

De LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist is voorzien van een speciale speelmat voor bepaalde activiteiten en een poster van LEGO BOOST. In de onlineshop van Galeria Inno kunt u terecht voor nog veel meer LEGO plezier. De pratende robot Vernie kunt u bijvoorbeeld laten kennismaken met minirobotje Zobito uit LEGO Friends Olivia's Laboratorium. En de boerderijdieren van LEGO DUPLO kunnen Frankie de Kat bewonderen. Het combineren van LEGO figuren kent geen grenzen, alles is mogelijk.