Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
LEGO Brickheadz

LEGO BrickHeadz

LEGO BrickHeadz is een redelijk nieuwe lijn van de Deense speelgoedfabrikant. Hiermee kunt u zelf één van uw favoriete figuren bouwen zoals bijvoorbeeld de Hulk, Iron-Man of Wonder Woman. De bouwpakketten bestaan uit gemiddeld 90 tot 110 stukjes. Ook details, zoals het lange zwarte haar van Wonder Woman, kunnen worden weergegeven, net als haar sieraden en handschoenen. Bij iedere LEGO BrickHeadz figuur hoort een bouwbare bodemplaat met BrickHeadz logo. Als u de figuur in elkaar hebt gezet, dan kan hij op de bodemplaat tentoon worden gesteld. In tegenstelling tot veel andere LEGO producten zijn de Brickheadz figuren vooral bedoeld om te laten zien en minder om mee te spelen.

Decoratieve LEGO Brickheadz

Bent u een fan van Han Solo uit Star Wars? Dan is LEGO BrickHeadz een mooie gelegenheid om uw held zelf te bouwen en een mooi plaatsje in huis of op het bureau in kantoor te geven. Met LEGO BrickHeadz kunt u ook een eigen museum bouwen waarin alleen uw favoriete superhelden een plaatsje krijgen. De BrickHeadz verzameling wordt ieder jaar groter. Houdt u er rekening mee dat de bouwfiguren met een afmeting van circa 7 centimeter hoogte echt bedoeld zijn om bijvoorbeeld een ruimte van een cool stukje decoratie te voorzien. Daarnaast zijn de Brickheadz figuren leuk om een liefhebber van een bepaald LEGO figuur cadeau te doen.

Combineren met LEGO Brickheadz

Natuurlijk biedt LEGO altijd weer de mogelijkheid tot combineren. Dat kan ook met BrickHeadz. U kunt de onderdelen van de verschillende figuren met elkaar verbinden en zo uw eigen, unieke figuren maken en een eigen naam geven. Dat is het grote voordeel van de LEGO bouwstenen. De onlineshop van Galeria Inno biedt u veel inspiratie op het gebied van LEGO. Hier vindt u naast Brickheadz tal van thema's zoals LEGO Star Wars, LEGO Minecraft, LEGO Ninjago en LEGO Friends. Voor de kleinere LEGO fans zijn ook LEGO Duplo en LEGO Juniors vertegenwoordigd.