Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor LEGO Cars
LEGO Cars

LEGO Cars

De hoofdfiguren uit de Amerikaanse film Cars komen terug in verschillende LEGO thema's zoals bij LEGO Juniors. Die serie is speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen 4 en 7 jaar oud. Hier leren ze te experimenten met eenvoudig speelgoed. In "Guido en Luigi's pitstop" kunnen de kinderen hun eigen avontuur bedenken met een luchtslang, benzineblik en een reservewiel. Ook het sloopterrein van Takel en de snelle lanceerder van Bliksem McQueen keren terug bij LEGO Juniors. In de onlineshop van Galeria Inno heeft u met één muisklik alle Cars bouwdozen van LEGO bij elkaar.

Avonturen beleven met LEGO Cars

Naast LEGO Juniors zijn er ook bouwdozen van LEGO DUPLO die met de film Cars te maken hebben. LEGO DUPLO bestaat uit bouwstenen die twee keer zo groot zijn als de normale bouwstenen van LEGO. Dat betekent dat ook kinderen vanaf 18 maanden al kennis kunnen maken met de figuren uit Cars zoals Takels schuur en Flo’s café, waarin kinderen doldwaze avonturen beleven met Bliksem McQueen, Mack en Cruz Ramirez. In de handige zoekfilter in de onlineshop van Galeria Inno kunt u niet alleen LEGO uitzoeken aan de hand van de verschillende thema's, maar ook aan de hand van een leeftijdsadvies. Dat is natuurlijk extra praktisch.

Alles zelf uitvinden met LEGO Cars

Met de LEGO Cars producten doen kinderen ervaring op met bouwen en dat stimuleert hun zelfvertrouwen. Bij Cruz Ramirez race-simulator helpen de kinderen bijvoorbeeld om Cruz Ramirez de snelste racewagen van haar generatie te laten worden. Ze rijden Cruz Ramirez op het draaibare simulatorplatform om haar te laten oefenen. Met de windturbine kunnen nu verschillende windsnelheden worden gesimuleerd. Dat vinden de kinderen prachtig, omdat ze het allemaal zelf voor elkaar hebben gekregen. Dat geldt voor alle LEGO producten en dat is ook de kracht die van de thematische LEGO speelwerelden uitgaat.