Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO Disney

LEGO Disney

Kinderen houden van sprookjes, vooral als deze voor het slapen gaan worden voorgelezen. Met LEGO Disney kunnen de kleintjes hun favoriete sprookjeswereld zelf bouwen en avonturen beleven met bijvoorbeeld Rapunzel, Mickey Mouse of Assepoester. In de online shop van Galeria Inno heeft u de verschillende sets van LEGO Disney allemaal bij elkaar. Ze variëren van avonturen vol actie en spanning tot avonturen met een wat romantischer karakter. Bijkomend voordeel is dat de verbeeldingskracht en de fantasie van de kinderen met LEGO worden ondersteund. Daarnaast is LEGO ook leuk om samen met anderen te ontdekken en zo leren kinderen meteen hoe het is om samen te spelen.

Raceplezier met LEGO Disney

Voor de liefhebbers van de coole Bliksem McQueen bouwde de Deense speelgoedfabrikant de set Bliksem McQueen snelle lanceerder. Kinderen kunnen daarmee zelf op een rode knop drukken en Bliksem McQueen er vandoor laten schieten. In de bijgeleverde gids staan bovendien nog de nodige bouw- en speeltips. Zijn er nog meer racewagens bij LEGO Disney? Natuurlijk. Voor de allerkleinsten tussen 2-5 jaar biedt LEGO DUPLO de Disney Mickey's racewagen-set. Met een benzinepomp, een startboog en natuurlijk een snelle auto met spoiler beleven de kids urenlang speelplezier. Feestelijk gaat het eraan toe met Ariël en Eric van Disney in Ariel's koninklijke feestboot, gebaseerd op de Disney-tekenfilm De Kleine Zeemeermin.

Dromen met LEGO Disney

Sommige kinderen houden van snelle auto's, andere kinderen dromen liever weg in het droomkasteel van Assepoester. Met die geweldige LEGO Disney set kunnen kinderen zich helemaal inleven in een eigen wereld, compleet met een grote eetkamer, slaapkamer, kleedruimte, keuken, open haard en zelfs een balkon. Het prachtige droomkasteel wordt geleverd met minipoppetjes van Assepoester en haar droomprins plus enkele andere figuren. De avonturen kunnen de kinderen zelf verzinnen. Natuurlijk kunnen de LEGO Disney sets ook met elkaar worden gecombineerd, want bij het spelen met LEGO kent de fantasie geen grenzen.