Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
LEGO Marvel Super Heroes (6)
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO Marvel Super Heroes

LEGO Marvel

LEGO Marvel is gebaseerd op de superhelden die in de vorige eeuw door de Amerikaanse uitgeverij Marvel Comics werden uitgegeven: Iron Man, Spider-Man en de Hulk zijn een paar beroemde voorbeelden. LEGO geeft als vanouds de kinderen de ruimte om hun fantasie de vrije loop te laten. Met LEGO Marvel brengt de Deense fabrikant van de beroemde bouwstenen de avonturen van de superhelden opnieuw tot leven.

LEGO Marvel en Spiderman

In het Geldautomaat duel is het de bedoeling dat Spider-Man de bankrovers in hun kraag grijpt. Natuurlijk gaat dat niet zo gemakkelijk. De rovers schieten er met hun hybrid-tech noppenschieter op los en proberen de geldautomaat aan een hybrid-tech ketting weg te slepen. Kinderen kruipen in de rol van Spiderman en gaan de rovers met Spider-Man energiewapens achterna. Alle figuren en voorwerpen zijn in de LEGO-doos voorhanden om deze scene na te spelen. Er zit zelfs een ontsnappingsmotor bij waarmee de rovers er razendsnel vandoor kunnen gaan. In de onlineshop van Galeria Inno vindt u nog veel meerdere fascinerende sets van LEGO Marvel.

LEGO Marvel en Loki

Houden uw kinderen van actie en willen ze graag de rol van een superheld vertolken? Dan zijn de LEGO Marvel sets een musthave. Kent u Loki nog? Dat is een verzonnen schurk die ook bij Marvel Comics in het leven is geroepen. In de set Thor vs. Loki gaat hij een duel aan met Thor. Thor is de biologische zoon van Odin, de man die Loki als baby vond nadat hij Laufey had verslagen. Thor en Loki kunnen niet goed met elkaar overweg, omdat Loki zich gekleineerd voelde ten opzichte van zijn broer. In de LEGO Marvel set houden de twee broers een wedstrijd in hun coole Mighty Micros auto's. In deze set bevindt zich ook Thors gevaarlijke Mjölnir hamer waarmee hij probeert zijn broer aan te vallen. Dit spel kan iedereen zo spelen zoals hij zelf wil, er zijn geen spelregels. Wie er gaat winnen, dat bepaalt de speler.