Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
LEGO Mindstorms

LEGO Mindstorms

Naast de klassieke bouwstenen ontwikkelde LEGO de geniale Mindstorms bouwdoos. Hierin zoekt u tevergeefs naar de klassieke bouwsteentjes en poppetjes, omdat de LEGO Mindstorms doos alles bevat om zeventien verschillende EV3-robots te bouwen zoals de TRACK3R, SPIK3R of EV3RSTORM. Dat is al een hele uitdaging. Om de robot tot leven te laten komen levert LEGO de gratis EV3 software. Daarmee is het mogelijk om met een tablet de robot handelingen te laten uitvoeren. Met een smartphone of tablet kan de robot worden bestuurd. Het is leuk om met vrienden vervolgens robotspellen te spelen.

LEGO Mindstorms, bouwen en programmeren

Zelf bouwen en programmeren, dat kan met de ruim 600 verschillende Lego-stukjes, motortjes en sensoren. Het is mogelijk de robot dingen te laten 'voelen' met de EV3-tastsensor of hem te laten rijden op een zelf geprogrammeerde route. Door de vele technische mogelijkheden is LEGO Mindstorms een LEGO-pakket voor jong en oud. Anders dan bij LEGO Technic gaat het hier niet om het bouwen van voertuigen of vliegtuigen. Mindstorms lijkt ingewikkeld, maar door de heldere instructies lukt het iedereen om de robots te bouwen en te programmeren. Natuurlijk worden daarbij de eigenschappen concentratie en geduld op de proef gesteld, maar ook dat is zeer leerzaam.

LEGO Mindstorms is leuk en leerzaam

LEGO Mindstorms is één van de vele innovatieve Lego-producten. In de onlineshop van Galeria Inno vindt u LEGO-sets die ervoor zorgen dat jongens en meisjes zich nooit meer hoeven te vervelen. Net als met de bouwsteentjes is ook LEGO Mindstorms leerzaam, educatief en vooral erg leuk om mee te spelen. Is LEGO Mindstorms duur? In verhouding tot andere Lego producten lijkt deze bouwdoos veel duurder, maar de bouwdoos levert véél meer dan andere sets. Eigenlijk is LEGO Mindstorms een verzameling van vele bouwdozen tezamen die u nu in één keer koopt. Het grote voordeel is dat er heel veel informatie over LEGO Mindstorms op internet voorhanden is, omdat wereldwijd iedereen bezig is om alle mogelijkheden van de EV3-robots te ontdekken.