Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO Minecraft

LEGO Minecraft

De LEGO wereld kent veel thema's. In de onlineshop van Galeria Inno treft u ze allemaal aan. Door het praktische menu heeft u de LEGO thematische werelden al snel gevonden. Bent u een fan van Minecraft? Dan bent u slechts een klik verwijderd van de vele spannende en avontuurlijke Minecraft sets. De Nether spoorweg, het Onderwereldportaal of de Zombiegrot, ze wachten erop door u ontdekt te worden. LEGO Minecraft is niet alleen een geniale manier om de motoriek bij kinderen te ondersteunen, het speelgoed daagt ook uit om de eigen creativiteit te ontplooien en probleemoplossend te denken. Dat moet ook wel als u in een mijnkar zit en over een rails naar beneden dendert, omgeven door lava en zielenzand.

Spanning en avontuur met LEGO Minecraft

LEGO Minecraft is net als de videogame één groot avontuur waarbij het belangrijk is adequaat te reageren. Dat geldt voor de set met het spoorwegsysteem, maar ook voor de set met de heksenhut. Deze is compleet uitgerust met een Minecraft moeras, paddenstoelen, een boot en er bestaat de mogelijkheid zelf toverdranken te maken voor de aanval op de heks. Alles moet uit de kast worden gehaald om te overleven. De verschillende flesjes toverdrank zien er levensecht uit, zodat de beleving net zo spannend is als in de videogame. Het is ook leuk om LEGO Minecraft te combineren met bijvoorbeeld LEGO Creator.

LEGO Minecraft prikkelt de verbeelding

Kent u LEGO Minecraft niet? Dan wordt het de hoogste tijd kennis te maken met bijvoorbeeld de iglo en minifiguur Alex. In deze iglo-set kan een pijlenschieter worden gebouwd om knipraketten op zwerfdieren af te vuren. Hier zwerven een ijsbeer en een ijsbeerbaby rond, op weg naar voedsel. Wat te doen? U beschikt over een basis met een comfortabel bed, een oven en een werkbank. Een zwaard en een boog bieden de mogelijkheid om de uitvalsbasis te verdedigen, terwijl de hengel handig is om een visje uit de oceaan te halen. Net als bij de andere sets van LEGO Minecraft kan de fantasie en creativiteit de vrije loop worden gelaten.