Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
LEGO Nexo Knights (1)
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
LEGO Nexo Knights

LEGO Nexo Knights: het ridderepos met lansen, smeerolie en magie

Met de LEGO Nexo Knights ziet de laatste nieuwe actieserie met de bouwsteentjes uit Billund het levenslicht. Lees hier hoe LEGO zich met de combinatie van speelsets zelf overtreft! En bestel de ultieme LEGO Nexo Knights online bij Galeria Inno!

LEGO Nexo Knights van 2016 is de laatste nieuwe actievolle LEGO-serie voor avontuurlijke bouwsteenhelden. Waar de gespannen jongens en meisjes zich mogen aan verwachten, is een geslaagde mix van knutselen, strijden en ridderlijke avonturen. De LEGO Nexo Knights volgen daarmee de traditie van successen zoals Bionicle, Legends of Chima en de zeer succesvolle LEGO Ninjago.

Maar de Nexo Knights van LEGO bieden nog dat tikkeltje extra. De bouwstenen bieden voor de eerste keer een gelijkwaardig speelplezier op het tapijt in de kinderkamer en in het bijbehorende spel op de tablet. Zo bewijst LEGO eens te meer dat het merk zijn reputatie als een van de meest innovatieve speelgoedmerken ter wereld volledig verdiend heeft.

De achtergrond van de serie is een ridderverhaal met alles wat er in de Middeleeuwen voor spanning zorgde, van ridderlijke liefdesverhalen tot monsters in het donkere woud. De speciale smaak is afkomstig van wat extra ingrediënten helemaal volgens de LEGO-stijl. In het land Knightonia gebeuren de interacties van de gewapende krijgers met zowel dikke motoren en machines, als met computers en het internet. En er is natuurlijk ook genoeg humor in het spel.

Scan de Nexo-schilden en beleef in het videospel spannende ridderavonturen!

Ook van aanzienlijke omvang zijn de eerder beschikbare sets. De LEGO Nexo Knights gaan met fantastische koetsen, paarden en vliegmachines vanaf het begin groots de strijd aan. Zowel de helden van de ridderacademie als ook hun tegenstanders, de vervelende Lavamonsters onder het bevel van de hofnar Jestro, weten iedereen te imponeren.

De grootste en meest spannende set en het middelpunt voor vele spannende avonturen is Fortrex – de rollende brucht van de LEGO Nexo Knights. In de versterkte burcht hebben de ridders hun hoofdkwartier. En vanaf hier schiet Merlok, de computertovenaar, de ridders met de geheime Nexo-krachten in geval van nood te hulp. Bovendien is Fortrex is niet alleen een onmogelijk in te nemen burcht, maar ook een niet te stoppen voertuig op twee grote kettingen! Daarlangs ziet zelfs de gevaarlijke chaoswagen van Jestro er niet meer zo eng uit.

Elke LEGO Nexo Knight heeft zijn eigen favoriete voertuig waarmee hij in Knightonia op patrouille gaat en voor de vervelende hofnar Jestro roet in het eten gooit. En de bouwstenen vliegen de verteller om de oren alsof het niks is. Het meest indrukwekkend zijn de ultieme karaktersets, die zowel de helden als ook hun sinistere tegenstanders leuk naar voren brengen.

Die hebben naast hun enorme coole look nog een ander bijzonder voordeel gerelateerd aan het tweede deel van LEGO Nexo Knights: het bij de serie passende videospel dat als app gratis gedownload kan worden. In de ultieme sets vindt u heel veel begeerde Nexo-schilden terug.

Op elk van die schilden vindt u een scanbare code die voor een specifieke speciale vaardigheid staat. Die waardigheid kan dan in de kinderkamer met veel fantasie perfect in het spel worden gebruikt. En ze komt heel "realistisch" tot leven wanneer ze, eenmaal per scan ontgrendeld, als Power Up in het actie-rollenspel beschikbaar is. De Nexo-schilden uit de sets zijn dan ook belangrijke onderdelen die het videospel pas echt spannend maken.

Het videospel is net zo grappig en kindvriendelijk ontworpen als de bouw- en karaktersets van de serie. De ultieme LEGO Nexo Knights, spannende ridderavonturen en de laatste nieuwe LEGO-sets wachten op u in de online LEGO-winkel van Galeria Inno!