Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
LEGO Ninjago

LEGO Ninjago – spannend actie-avontuur met dappere ninja's!

Staat het speelgoed van LEGO Ninjago ook bij uw kleine avonturier hoog op het verlanglijstje? Dan is een bezoek aan de LEGO-winkel van Galeria Inno zeker de moeite waard. Van de nieuwste Airjitzu-vliegers tot het Luchtschip van het Ongeluk: hier kunt u het populaire speelgoed voordelig en stressvrij online bestellen!

De speelgoedreeks LEGO Ninjago behoort tot het meest succesvolle actie-speelgoed van de Deense speelgoedfabrikant en maakt zowel grote als kleine Ninja-strijders blij. Tenslotte moeten de vier helden Cole, Kai, Zane en Jay al hun krijgskunst oproepen om de wereld te redden van vervelende schurken en duistere machten.

Gelukkig is er de wijze Ninjameester Sensei Wu om de vier ninja's van aarde, vuur, ijs en bliksem te helpen. Zo kan het fantastische kwartet zelfs concurreren met krachtige tegenstanders zoals Lord Garmadon en zijn samoeraiskeletten.

Ook andere duistere figuren, zoals de sluwe slangenkoning, zijn gewetenloze slangenkrijgers en gevaarlijke draken zijn met monsterlijke daden actief in de fantasierijke wereld van LEGO Ninjago. Dan zijn er speciale hulpmiddelen nodig, zoals Master Wu's draak, Cole's Thunder Bike of Jay's Walker One.

Wilt ook uw kleine held het samen met de beroemde Ninjas opnemen om het kwaad te bestrijden? Bij Galeria Inno vindt u het laatste nieuwe LEGO Ninjago-speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar tegen gezinsvriendelijke prijzen. Gewoon online uitkiezen en met een paar muisklikken bestellen!

De talrijke thema- en speelwerelden zorgen ervoor dat ieder kind kan spelen precies met wat hij of zij wilt. Wat dacht u bijvoorbeeld van LEGO Star Wars? De Jedi-ridders brengen echt leven in de nieuwste creaties.