Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO Ninjago

LEGO – kwaliteit boven alles

Blokjes LEGO, wie is er niet mee groot geworden? Vooral jongens en mannen, jullie herinneren je vast nog jullie blokjes in alle kleuren. Hoe jullie eeuwig zoet waren met dingen bouwen en poppetjes heen en weer schuiven.

Veel zullen zelfs nog oud LEGO op zolder hebben staan. Aangezien dit speelgoed ontzettend lang meegaat, heb jij je zoon of dochter waarschijnlijk al eens aan LEGO voorgesteld.

Echter is LEGO slim en ontwerpt de speelgoedfabrikant ieder jaar een hoop nieuws. Logisch ook, want er zijn steeds nieuwe trends. Als je al vond dat er voor volwassenen trends zijn, sta je helemaal te kijken van alle kinder-en jeugd trends. Het ene moment zijn ze gek van Frozen, dan van Dora en zo ook van LEGO NINJAGO.

Ninja’s, robots en straaljagers: LEGO NINJAGO

NINJAGO is een van LEGO’s eigen films uit 2011, waar je kinderen zich in de wereld der ninja’s wanen. Vooral leuk voor de stoere jongens en wellicht een enkel meisje dat geen zin heeft in roze speelgoed en haar poppen. LEGO maakt geen uitzonderingen. Het blokken speelgoed is er voor iedereen.

De talloze sets in deze lijn staan garant voor een hoop blokjes plezier. Laat je kinderen hun eigen karakter kiezen en lekker met en tegen elkaar strijden. Wie zal er winnen?

Kai, Jay, Cole en Zane!

Wie? Kai, meester van het Vuur, Jay, meester van het Licht, Cole, meester van de Aarde en Zane, de meester van het Ijs? Jawel, de karakters uit de film. Natuurlijk strijden zij in de film met elkaar tegen de slechterik, maar boys will be boys, strijden wordt automatisch tegen elkaar.

Alle scenes uit de film zijn bij Galeria Inno verkrijgbaar in verschillende sets, zoals een vulkaanbasis en de hoofdpersonen spelen allemaal mee. Ook behoort echt merchandise tot de collectie. Hoe tof is het als je zoontje naar school kan met zijn favoriete karakter op zijn borst. Zoals ouders vroeger met Disney op hun borst naar school gingen, gaan de kinders van tegenwoordig met LEGO figuren de klas in. Het kan allemaal, hartstikke leuk die diversiteit.

LEGO NINJAGO bij Galeria Inno

Ook zijn er spinners van LEGO NINJAGO, met een favoriet karakter. De watervallen uit de film kunnen worden nagebouwd, de beroemde stadsachtervolging kan worden nagespeeld. En wat dacht je van de enorme garma mecha men mét poppetje in de cockpit. Dat is pas spannend! Zo laat je de karakters rennen voor hun leven. Wie niet weg is, is gezien!

Bescherm jij je favoriete karakter in de bliksemstraal jager? Of speel jij eigen held in de groene ninja mecha draak? Stoer hoor!

We kunnen er uren over praten, maar met LEGO NINJAGO zijn je jongens eeuwig zoet. Natuurlijk zijn de sets ook leuk om te geven, papa en mama zullen je dankbaar zijn. En wellicht zitten jullie met het hele gezin te spelen.

Je bent immers nooit te oud voor LEGO. Alles voor de kleintjes, vind je bij Galeria Inno.