Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Karakter 0
Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO Star Wars

LEGO Star Wars – speelsets voor sterrenkrijgers

Cult ontmoet cult: met LEGO Star Wars worden twee groepen fans tegelijkertijd heel blij gemaakt. In de online winkel van Galeria Inno bestelt u leuke speelsets die met originele details de vele populaire scènes van de films rond de Jedi-ridders voor uw kinderen beleefbaar maken en dat tegen voordelige prijzen.

Toen Disney het Star Wars-imperium overnam, waren er eerst veel vraagtekens onder de fans en keek men met voorzichtige scepsis naar deze fusie. Maar toen de eerste trailer van de nieuwe Star Wars-film alle fans blij maakte, was het heel duidelijk: Star Wars blijft cult en Disney zal het film- en merchandising-universum van deze sterrenepos waardig verderzetten. Daar past natuurlijk een hele reeks nieuwe LEGO Star Wars-producten bij.

Met LEGO Star Wars betreden de sterrenkrijgers het LEGO-podium

En de combinatie past perfect! Met de eerste LEGO Star Wars Classic-speelsets kregen de belangrijkste figuren van het Star Wars-universum hun tegenhangers in kostbare kunststof. De Jedi-ridder Luke Skywalker, Obi Wan Kenobi en Meester Yoda, de galactische held en Soldier of Fortune Han Solo en de mooie prinses Leia en natuurlijk ook hun sombere tegenspelers, Sith Lords Darth Vader, Darth Maul en de machtige keizer Palpatine, betraden als eerste gezanten van de sterrenkrijgers de wereld van de kleurrijke bouwstenen.

En natuurlijk mogen ook de geheime helden niet ontbreken: de droids R2D2 en C3PO. De fans uit beide werelden onthaalden ze met open armen. Het bleek dat veel enthousiastelingen uit de "AFoL"-scène (Adult Fan of Lego, oftewel volwassen legofans) ook grote fans waren van de Star Wars-trilogie. En de jonge LEGO-fans waren sinds "Star Wars Episode 1: The Phantom Menace" ongeneeslijk besmet met het enthousiasme voor de helden van het verre sterrenstelsel.

Naast de moderne iconen Luke Skywalker en Meester Yoda, Han Solo en Darth Vader, verschenen de eerste LEGO Star Wars-ruimteschepen en -voertuigen.

LEGO Star Wars-speelsets van Episode I en de Clone Wars, tot in de verste uithoeken van het Expanded Universe

Natuurlijk beperkt LEGO Star Wars zich niet alleen tot de drie delen van de originele trilogie. De reeks omvat ook drie opvolgers of voorgangers "Episode I: The Phantom Menace '', Episode II - Attack of the Clones" en "Episode III - Revenge of the Sith". Net als de steeds verder ontwikkelde vertellingen, verhaallijnen en personages uit het Expanded Universe.

Niet alleen de klassieke figuren en speelsets zijn zeer populair onder de LEGO-liefhebbers. Ook de meerdelige LEGO Star Wars-videospelreeks heeft veel succes bij de fans. De echte liefhebbers kunnen bovendien met een hele reeks kleine animatiefilms de wachttijd verdrijven tot er nieuwe modellen verschijnen, waardoor de combinatie van LEGO en Star Wars een heel amusante herinterpretatie krijgt. In deze nog steeds groeiende wereld moet het belang van de medewerking van de fans niet worden onderschat. De kosmos van LEGO Star Wars beschikt zo over een schijnbaar onuitputtelijke bron van verhalen, scènes en personages waarmee de succesvolle reeks ook in de toekomst op de meest spannende manier zal worden voortgezet.

Han Solo's Millennium Falcon en Keizer Palpatine - zeer gewilde collector's items

Veel van de eerste sets zijn ondertussen al niet meer in de handel verkrijgbaar. Verzamelaars betalen al snel een veelvoud van de catalogusprijs voor de grote LEGO Star Wars Millennium Falcon, de Imperial Star Destroyer of de eerste modellen van de Death Star uit de UCS-verzamelaarseditie. Zelfs kleinere, zeldzame sets, zoals LEGO Star Wars 7662 Trade Federation MTT of de eerste Keizer Palpatine met een grijs gezicht van de set 7264 Imperial Inspection, zijn zeer gegeerd door verzamelaars.

Bij Galeria Inno vindt u een enorm aanbod van de laatste nieuwe sets en bouwkits van LEGO Star Wars. Bovendien vindt u hier nog andere Jedi-ridderaccessoires van andere speelgoedmerken: Galeria Inno brengt de wereld van Star Wars tot leven in de kinderkamer.

Wilt u al van kleins af aan een (bijna) levensgroot model van de Death Star? Willen uw kinderen met de uitgebreide functies van de Jedi Defender-Class cruisers op ontdekking gaan in de Oude Republiek of met de A-Wing Starfighter hun bijdrage aan de Return of the Jedi doen? Bij Galeria Inno zijn rebellen en het Imperium, smokkelaars en premiejagers, druïden en separatisten en de nieuwste, mooiste en spannende sets en modellen uit het unieke LEGO Star Wars-universum samengebracht.

Ontdek nu de legendarische saga en de fascinerende wereld met de kleurrijke bouwstenen!