Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Karakter 0
Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO Star Wars

LEGO Star Wars – speelsets voor sterrenkrijgers

Ouders van nu hebben er als kind mee gespeeld en de blokjes gaan van generatie op generatie weer een ronde mee.

Net als iedere andere speelgoedfabrikant is LEGO slim en ontwerpt ieder jaar een hoop nieuws erbij. Logisch ook, want er zijn steeds nieuwe trends. Als je al vond dat er voor volwassenen trends zijn op het gebied van mode, sta je helemaal van de jeugd trends te kijken. Maar geen nood, bij Galeria Inno vind je een overzicht van alle kindertrends du moment. Zo biedt LEGO 23 (!) verschillende lijnen LEGO en STAR WARS is daar één van.

Strijd tussen de sterren – STAR WARS

Ook al ben je geen STAR WARS fan, iedereen is bekend met deze kaskraker van George Lucas uit 1977. Ter gelegenheid van de film heeft LEGO een officiële licentie met Lucasfilm gesloten en dus toestemming om karakters en sets te bouwen van de STAR WARS personages.

Goed nieuws voor de kinders die geen genoeg krijgen van hun favoriete film en karakters. Deze zijn nu allen in verschillende sets te verkrijgen bij Galeria Inno.

Als we spreken van succesvolle films, is STAR WARS top of mind. Je hebt een hekel aan het genre, of je houdt ervan. Feit is dat iedereen wel een karakter uit de film kent en dat waarschijnlijk een hoop mensen bang worden van Darth Vader.

STAR WARS LEGO bij Galeria Inno

Kinderen, en vooral jongens, in de leeftijd tot 12 jaar staan nog niet helemaal stil bij zo’n in het donker gehulde verschijning. Zij vinden een film als STAR WARS juist spannend en zitten tegen het bioscoopscherm gekluisterd. Als ouder heb je die jongens waarschijnlijk de films cadeau gedaan en ook de LEGO STAR WARS lijn is al sinds 2011 verkrijgbaar. Kylo Ren, Chewbacca, Stormtrooper, ze zijn er allemaal. Om op de kamer van je zoon of dochter neer te zetten, en om mee te spelen natuurlijk.

Het leukste aan de lijn zijn wel de speelsets. Juist de blokken waarmee je kunt bouwen en zelf scènes na kunt spelen. Duik in de leer van de JEDI in de berghut op Ahch-To Island of kruip in de huid van Luke Skywalker in zijn landspeeder. Ben je gek op Yoda, waan je dan in zijn ruimteschip. En als je echt durft, ben jij misschien wel de persoon om het spannendste van alles te doen. Bouw de medische kamer waar Anakin Skywalker in Darth Vader veranderd. Het coole aan deze set is dat JIJ het zelf kan doen.

Kleine note voor de ouders: STAR WARS merchandise wordt steeds meer waard. Een cadeautje voor kindlief uit deze lijn is dus een win-win situatie. Dochter of zoon blij, een hoop speelplezier en wie weet, over 10 jaar gaat de LEGO-set naar een volgende generatie of het is een hoop waard en je doet er afstand van.

May the force be with you.