Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO Technic

LEGO Technic - Speelplezier uit een heel groot assortiment

Al meer dan zestig jaar doen de kleine bouwsteentjes met de briljante knoppen vele ogen stralen van plezier. Tussen bergen kleurrijke blokjes zijn de kleine ontwerpers urenlang verdiept in hun werk. Plannen, bouwen, uittesten, verbeteren, ideeën ontwikkelen en in de praktijk brengen, bouwinstructies lezen en in drie dimensies uitwerken – LEGO staat voor spelen met functie en esthetiek.

LEGO Technic doet daar nog een schepje bovenop. Sinds de introductie ervan in 1977 belooft het segment van het Deense cultspeelgoedmerk "Techniek zoals in de werkelijkheid". En dat zorgt ervoor dat het enthousiasme van de jonge ingenieurs voor dit speelgoed ook nog na hun dertigste vejaardag even groot is als de dag waarop ze hun eerste bouwset mochten uitpakken.

Laders, pick-up-trucks of vrachtvliegtuigen - LEGO Technic-voertuigen en machines, van tandwielen tot vierwielaandrijving

De zeer veelzijdige LEGO-bouwstenen worden met elektrische en mechanische elementen aangevuld. Daardoor is het mogelijk om echt werkende machines en voertuigen te bouwen. Ze zien er niet alleen uit als het origineel, maar ze kunnen ook hetzelfde doen. En ze bestaan bovendien uit niets meer dan kleine, kleurrijke bouwstenen die de bekwame ontwerper op een gepaste manier samenstelt.

Onder de functies van de bouwkits zijn elektromotoren en pneumatische cilinders, licht, besturing en afstandsbediening. Met tand- en kegelwielen, stangen, hendels, lieren en kabels en een groot aantal schoepen kan men het volledige aandrijfsysteem voor wiel- of kettingaandrijvingen en oneindig veel machines, apparaten en natuurlijk voertuigen realiseren.

Het is bovendien nog een kwestie van persoonlijke voorkeur of u liever de LEGO Technic-bouwinstructies volgt om de liefdevol en uitvoerig ontworpen modellen te bouwen, of dat u zich liever eigen uitdagingen oplegt en met de kleine, kleurrijke stenen zelf daarvoor een technische oplossing ontwikkelt.

Als papa met LEGO Technic wilt spelen

De bouwkits met het ingenieuze basisidee zijn nu zo populair als nooit tevoren. Het is moeilijk te zeggen wat de leeftijd van de meerderheid van de fans is. Er zijn nu al tienduizenden leden van de officiële fanclub. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomsten en lokale evenementen ontmoeten fans, liefhebbers en een zeer actieve scène van verzamelaars elkaar.

Veel van de bouwkits van LEGO Technic stijgen in waarde, omdat een flink aantal van de gepassioneerde knutselaars zich volledig inzetten om geen enkel model van de interessante en mooie modellen te missen. Voor een verzamelaar is immers de volledigheid van de modellen van groot belang, om zo alle denkbare functies en zelfs de meest zeldzame bouwstenen voor eigen ontwikkelingen beschikbaar te hebben.

Bij Galeria Inno onderhouden we ons LEGO Technic-assortiment met zorg en enthousiasme. U vindt hier altijd de laatste nieuwe bouwkits en klassieke, populaire modellen.

En zo moeten we nog slechts één ding hopen: dat uw zoon zijn papa ook soms laat meespelen!