Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie LEIFHEIT
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Materiaal 0
Gewicht 0
Selectie 1
LEIFHEIT

Gemak dient de mens, en LEIFHEIT ook

Schoonmaken, niet bepaald ons aller grootste hobby. Heerlijk om in een schoon huis te leven en in een blinkend kantoor te werken, maar poetsen blijft een ding. Niet voor niets zijn er tegenwoordig allerhande hulptroepen. Zelfs gespecialiseerde bedrijven die je in kan zetten voor een middagje poetsen. Maar dan heb je vreemden in je huis.

Doe je het dan niet liever zelf? Heb je ook meteen je workout binnen! aak schoonmaken leuk met de producten van LEIFHEIT. Dit Duitse merk heeft voor ieder wat hij of zij zoekt. Ja, ook voor hem, want de producten zijn zo innovatief en praktisch dat mannen prima mee kunnen helpen.

LEIFHEIT heeft legio aan machines: grote en kleine producten. LEIFHEIT denkt aan hun klant en snapt dat de één van de ouderwetse poetsdoeken en dweilen is, en de ander geen vieze handen wil en daarom liever met een automatische dweil werkt.

Zoals gezegd: voor ieder wat wils. Bij Galerio Inno vind je twee categorieën LEIFHEIT producten. De afdeling huishoudelijke artikelen en de keukenapparaten.

Huishoudelijke artikelen

Ramen wassen wordt leuk met de window cleaner. Het maakt je schoonmaak avontuur gewoon makkelijker. In plaats van een doekje met schoonmaakmiddel en een trekker om de boel blinkend te krijgen, ga je even met de cleaner over je ramen en tada, je hebt weer uitzicht!

Ben je een dagje ouder en minder goed ter been? Dan heeft LEIFHEIT een verstelbaar krukje. Zet een muziekje op, ga zitten en poetsen maar. Overigens is alles in de productlijn verstelbaar. Van kruk, tot strijkplank tot de hoogte van de dweil. Dat is ook een van de doelen van het merk: praktische schoonmaakproducten die iedereen kan gebruiken.

Geen gedoe meer met druipende, natte dweilen over de vloer, maar een dweil-automaat. Natmaken, knijpen en aan de slag. Woon je klein, dan kies je voor de praktisch, opvouwbare spullen, zoals de stoffer. Niet meer op je knieën door de kamer, maar simpel een stofdoekje aan de steel klikken en weg is dat stof.

Keuken Apparaten

Galeria Inno biedt naast huishoudelijke artikelen van LEIFHEIT ook wat handige keukenapparaten.

Het merk speelt in op het gemak van de mens en heeft zo kookwekkers, citruspersen en een noten- en groentemolen. Geen onnodig gekruimel meer en altijd je eitjes op tijd uit het kokende water. Ideaal!