Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor Liu Jo
Liu Jo

Betaalbare Italiaanse glamour: LIU JO

Italië, het land van de fashion. Zo ook de basis van modemerk LIU JO.

Dit modemerk timmert al sinds 1995 aan de weg en heeft sindsdien een flinke collectie opgebouwd. Je vindt werkelijk alles onder de parasol van LIU JO. Kleding, schoenen, accessoires, parfum, horloges en sieraden. Ze zijn wereldwijd bekend en hebben nu in totaal 13 collectielijnen.

Ambitie komen ze in ieder geval niet te kort.

LIU JO: accessoires met een visie

Het merk staat voornamelijk bekend vanwege de glamoureuze kleding. Het gebruik van rijke, vloeiende materialen en siersteentjes op accessoires en schoenen. Ja, LIU JO ontwerpt voor de vrouw die een dosis glam niet uit de weg gaat. De Italianen houden vast aan hun origine en brengen hun visie in iedere collectie weer naar voren.

Het merk omschrijft hun signatuur als direct herkenbare stijl van pure, hoogkwalitatieve materialen met oog voor detail.

Zoals het een goed modehuis betaamt staan elegantie en goede kwaliteit hoog bij ze in het vaandel.

Bij Galeria Inno vind je LIU JO accessoires, en wel een selectie dames- en herenhorloges en een collectie sjaals.

Qua horloges gaat de collectie van klassiek naar glamorous. Is een klassiek model je te basic, maar een dosis siersteentjes teveel van goede? Dan biedt Galeria Inno nog de gulden middenweg: klassiek met een twist.

En dan nu door naar de selectie sjaals.

Hoe draag je de sjaals?

Als je nu direct aan winterse varianten denkt, kun je je vreugde niet op! We spreken hier over fashionable sjaals voor zwoele lente avonden. Je weet wel, wanneer het overdag 25 graden is, maar het ’s avonds afkoelt en je zin hebt in iets fleurigs om de hals.

Met de verschillende exemplaren van LIU JO, van wat donkerder naar glamorous rood, straal je het hele jaar door. Ga voor prachtige, elegante kleuren of een stylish print. Als je de sjaals goed bekijkt, snap je direct wat ze bedoelen met dat oog voor detail.

Dus dames, zoek snel iets moois uit of tip je man. Of doe twee mooie aankopen, een sjaal voor haar en een horloge voor hem. Heb je alvast een mooi cadeau voor welke gelegenheid dan ook.

Het is tijd voor een dosis glamour met LIU JO bij Galeria Inno.