Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor Herenhorloges
Herenhorloges
Vergelijkbare categorieën

LIU JO, een luxe modehuis dat zwemt in Italiaanse glamour

Dit modemerk timmert al sinds 1995 aan de weg en behalve een glamorous kleding collectie hebben ze ook sieraden.

Als man zijnde zul je dit merk, als je LIU JO al bekend klinkt, voornamelijk door zussen of je vriendin kennen. Hoewel dit merk zich eerst op vrouwen met een flinke dosis glamour richtte, is LIU JO er ook voor de man!

LIU JO is een heel verfijnd merk en dat zie je terug in hun herenhorloges. Hiervan vind je natuurlijk een selectie bij Galeria Inno.

Omdat het merk snapt dat horloge logica bij mannen anders werkt dan bij vrouwen, hebben ze maar 4 modellen. Allen even functioneel en een lust voor het oog.

Heren, daar komen ze:

Draag je het liefst puur klassiek, dan ga je voor zilver of zwart. Onlangs bracht het modehuis ook een grijze variant uit. Heb je liever een stalen polsband, dan heeft Galeria Inno ook twee modellen in de aanbieding.

Alle modellen zijn zowel casual als zakelijk te combineren. Of je nu altijd in pak naar kantoor gaat, of je thuiswerkt en een mooi horloge zoekt. Modellen die je omdoet wanneer je ze krijgt en die bij alles passen.

De behuizing van de horloges is van edelstaal en de polsbanden zijn van textiel of van leer. Prima draagbaar voor alle gelegenheden. Ideaal!

Het leuke is dat deze modellen officieel voor mannen zijn, maar je ze ook aan je vrouw of vriendin cadeau kunt doen. Zo unisex zijn de horloges van LIU JO.

Kies je voor een leren of stalen polsband?

Als man weet je waarschijnlijk wat je wilt in een horloge. Kastje, polsband, effen kleur, klaar. Maar, wil je zilver metaal of zwart leer? Als je altijd één van de twee draagt, ga je waarschijnlijk weer voor dezelfde. Ook kun je eens het andere materiaal uitproberen. De keuze is aan jou.

Wat te doen bij een vuil polsbandje?

Dan nog een praktische tip. Toch wel het meest voorkomende horloge probleem: een vuilig bandje. Logisch, je horloge zit op je huid en door bewegen en vocht kan het vies worden. Of je nu leer of staal draagt, je lost het makkelijk op.

Doe wat schoonmaakmiddel op een katoenen doek en maak ronde bewegingen over het bandje. Dan is alles er zo weer af en geniet je weer volop van je LIU JO horloge van Galeria Inno!