Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
Dameshorloges
Vergelijkbare categorieën

LIU JO - een luxe modehuis dat zwemt in Italiaanse glamour

Dit modemerk timmert al sinds 1995 aan de weg en behalve een glamorous kleding collectie hebben ze ook sieraden. Dames willen natuurlijk wat te kiezen hebben en als je van een merk houdt, heb je er het liefst ook je accessoires van. Of je wilt juist een sprankelend accessoire als jij je hult in minimalistische kleding.

Dames vragen, LIU JO draait!

Bij Galeria Inno vind je een kleine selectie horloges, met voor ieder een klokje naar keuze. Je wilt tenslotte iets aan je pols dat bij je past. De tijd dat we allemaal met een zelfde soort horloge liepen is inmiddels voorbij.

Ben je een type dat het liefst een klassiek horloge om haar pols draagt? Dan kun je bij Galeria Inno kiezen tussen een zwarte of witte wijzerplaat. Deze twee horloges zijn officieel herenmodellen, maar we leven in een tijd dat we daar niet meer naar hoeven te kijken. Heerlijk!

Als je een herenhorloge mooier vindt, is je keuze nu eenmaal groter. De polsband is overigens van mooi leer. Dit model zou je kunnen bestempelen als een type horloge dat altijd kan. Man of vrouw.

Vind je dit te makkelijk en wil je iets glamorous om de pols? Kan ook! LIU JO gaat zelfs een stapje verder met deze all out modellen. Ja, dit merk schuwt geen glamour. De wijzerplaat van dit horloge is bezet met siersteentjes. Dus je glimt er de hele dag op los. Zijn deze modellen je dan weer iets teveel van het goede? Dan biedt Galeria Inno nog de gulden middenweg: wij vinden dit het beste te omschrijven als klassiek met een twist.

Kies je voor een leren of stalen polsband?

Bij veel vrouwen is het een kwestie van smaak. Een leren band past bij alles, maar het kan zijn dat je staal mooier vindt. Sommige vrouwen zijn heel stellig in leer of staal. Je kan ze altijd allebei proberen en rustig thuis passen wat jouw ultieme model is.

Alle modellen zijn overigens vervaardigd uit edelstaal en worden geleverd in een mooi sieradendoosje.

Wat te doen bij een vuil polsbandje?

En dan nog een praktische tip. Toch wel het meest voorkomende horloge probleem: een vuilig bandje.

Logisch, je horloge zit op je huid en door bewegen en vocht kan het vies worden. Of je nu leer of staal draagt, je lost het makkelijk op. Doe wat schoonmaakmiddel op een katoenen doek en maak ronde bewegingen over het bandje.

Dan is alles er zo weer af en geniet je weer volop van je LIU JO horloge van Galeria Inno!