0 artikel 0,00 €
Marc Jacobs (26)
Categorie Marc Jacobs
Filter
Kleur 0
Maat 0
Linie 0
Type sluiting 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Materiaal behuizing 0
Horlogeglas 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge. Gelieve een prijs tussen 29 en 249 €‚- in te geven.

Selectie 1
Marc Jacobs

Marc Jacobs - de beroemde ontwerper met cultstatus

Omring uzelf met een exclusieve geur die zelfs in Los Angeles hoofden zou doen draaien! Van het legendarische vrouwenparfum Marc Jacobs Woman tot de moderne samenstellingen zoals Honey en Dot: bij GALERIA Inno kunt u uw favoriete geur als eau de toilette, bodylotion of douchegel kopen!

Een van de meest fascinerende persoonlijkheden van de internationale modewereld is ongetwijfeld de Amerikaanse mode-ontwerper Marc Jacobs. Hij werkte onder meer voor het Franse modehuis Louis Vuitton en heeft vele design-awards gewonnen: de slimme, goed uitziende en stijlvolle sterrendesigner staat voor luxueuze Haute Couture met verrassende details en een zelfverzekerd karakter. Net zo creatief, sterk en fascinerend als de mode van Marc Jacobs, zijn de geurcreaties van dit succesvolle designermerk. Kunstmatig, maar nooit gekunsteld. Elegant, maar met natuurlijke nonchalance. Verfijnd, maar altijd authentiek. Kortom: de perfecte combinatie van charme en chic.

Ontdek de verleidelijke vrouwenparfums van Marc Jacobs

Één van de absolute klassiekers van de parfums voor vrouwen van Marc Jacobs is het legendarische Eau de Parfum genaamd Daisy: het bloemige vrouwenparfum wordt geleverd in een speelse fles met bloemendecoratie en geldt als een moderne interpretatie van de Flower Power. Wilde aardbeien, verleidelijke jasmijnbloemen en robijnrood grapefruit worden gecombineerd tot een enorme bloemenpracht, en de lichtheid van het parfum wordt aangevuld met zoete vanille, witte houten en sensuele muskus. Vrolijk, vrouwelijk en verleidelijk!

Het madeliefje in de fles rekent op zo'n grote populariteit, dat het ondertussen in vele variaties beschikbaar is - van Daisy Eau So Fresh en Daisy Dream, tot Daisy Dream Forever.

Evenzo bruisend, flirterig en verfijnd zijn de andere moderne vrouwenparfums zoals Honey, Dot en Splash. De geuren zijn elegant, maar toch een beetje speels. Ze stralen met hun frisse en fruitige mengsels een goede humor en een positieve houding uit. Deze sensuele geurelementen zorgen voor een verleidelijke charme. Bestel een vrouwenparfum van Marc Jacobs bij GALERIA Inno online en laat u overtuigen door de moderne lifestyle-geuren van deze trendy mode-ontwerper.