Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Beauty
Filter
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Geurrichting 0
Inhoud 0
Selectie 1
Beauty

Damesparfums van Marc Jacobs - jong, onconventioneel en ongelooflijk sensueel

Marc Jacobs is momenteel een van de meest trendy ontwerpers in de modesector. Dat laat hij niet alleen zien met de exclusieve creaties van zijn eigen label, maar ook in zijn werk als creatief directeur bij Louis Vuitton. Sinds 2001 inspireert de succesvolle modeontwerper ook met steeds nieuwe geurcreaties die net als zijn modeontwerpen kracht, elegantie en een vleugje luxe uitstralen. De damesparfums van Marc Jacobs hullen vrouwen in een onweerstaanbaar sensuele aura en geven ze een zelfverzekerde uitstraling.

Verleidelijke geurcomposities voor de moderne vrouw van nu

"Marc Jacobs Woman", "Daisy", "Lola", "Dot" - zo heten de klassiekers van de parfumlijn van Marc Jacobs. Daarnaast creëert de ontwerper voortdurend nieuwe en verfrissende variaties van zijn geurklassiekers, zoals de "Daisy Eau So Fresh" of "Oh Lola". De geuren zijn elegant en toch een beetje speels. Ze stralen met hun frisse en fruitige mengels een goed humeur en een positieve houding uit. Bovendien zorgen sensuele geurelementen voor een verleidelijke charme. Bestel bij Galeria Inno een damesparfum van Marc Jacobs en ontdek zelf de moderne lifestyle-geuren van de trendy modeontwerper.

U kunt hier trouwens ook stijlvolle Marc Jacobs-horloges van het Amerikaanse designmerk bestellen tegen voordelige prijzen.