Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie MATTEL
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
MATTEL

Mattel: van hete banden en modepoppen tot de monsterschool

Mattel is het thuisland van enkele van de meest populaire speelwaren aller tijden: lees over Barbies van freaky erfgenamen en ontdek waarom de echte Hot Wheels voor verkeersongevallen gemaakt zijn: bij Galeria Inno is er Mattel-speelgoed voor het hele gezin!

De ontmoeting met de beroemde Lilli-pop leidde tot de uitvinding van de eerste modepop ter wereld. Plotseling ging er meer aandacht uit naar het aankleden en het kappen dan naar het houden van een leuk theefeestje: een doorbraak voor Mattel en het begin van een speelgoedlegende die iconisch staat voor het kunststoffen tijdperk van het speelgoed.

Mattel is de thuisbasis van Barbie en één van 's werelds grootste speelgoedfabrikanten. In de jaren vijftig begon een uniek succesverhaal met poppenmeubels in de garage. De modepop van Mattel is beroemd om haar wespentaillie, oneindig lange, blonde manen en een uitbundige kledingkast. Barbie alias Barbara Millicent Roberts is over de hele wereld thuis.

Overeenkomstig onuitputtelijk is de voorraad van accessoires en spelsets, waarmee Mattel de voorliefde van Barbie toont voor stijlvolle huizen, dure auto's en een spannende levensstijl. Ondanks diverse escapades staat haar trouwe verloofde Ken al decennialang even jong aan haar zijde. En dan mogen we haar vele beste vriendinnen niet vergeten. De cultpop van Mattel belichaamt de verlangens en dromen van veel meisjes. Barbie is en blijft een legende.

Spoorwegen en Muscle Cars: werelden voor jongens bij Mattel

Voor de mannelijke doelgroep richt Mattel zich voornamelijk op alles wat wielen en grote motoren heeft. De Hot Wheels zijn het dominante merk onder de mini-modelauto's. Zelfs de jarenlange concurrent Matchbox werd door Mattel overgenomen. De Hot Wheels spreken wilde jongens aan in de vorm van zeer getunede Muscle Cars en fantastische wagens die op absurde stuntafstanden tegen elkaar racen.

Crashes en waanzinnige botsingen zijn een belangrijk onderdeel van het programma. De echte Hot Wheels kunnen heel wat meenemen en worden daardoor niet eens veel langzamer. Echt leuk wordt het pas als de auto's meer vliegen dan rijden. Ook het Mattel-speelgoed rond de Disney Cars belooft supersnelle races en spannende actie voor jongeren.

Mattel voor het hele gezin

Mattel belooft plezier voor het hele gezin. Als speelgoedspecialist bevat het programma ook een groot aantal producten voor peuters en kleuters. Precies daarom heeft het ontwerphuis het beroemde merk Fisher Price overgenomen en met het eigen programma samengevoegd. Mattel-Fisher Price staat sindsdien voor plezier en kinderlijke ontdekkingsvreugde: lichteffecten en grappige geluiden krijgt u er gratis bij, zolang de batterijen meegaan.

Het merk heeft ook leuke bordspellen en spelletjes voor het hele gezin in haar assortiment. Onder meer de onsterfelijke spelklassiekers, zoals Uno en Scrabble, en frisse succestitels, zoals het quizbordspel Bezzerwizzer. Die moet u nu eenmaal in de kast hebben liggen! U vindt Mattel-speelgoed voor het hele gezin online bij Galeria Inno.