Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor MAURICE LACROIX
MAURICE LACROIX
MAURICE LACROIX

Maurice Lacroix: passie voor de wereld van mechanische complicaties

De collecties van Maurice Lacroix zijn voor veel horlogeliefhebbers een openbaring. Zelden beleeft ook de kenner een dergelijke toewijding en expertise voor de wereld van mechanische complicaties. Bestel Masterpiece, Pontos, Les Classiques en Eliros online bij Galeria Inno!

De horloges van Maurice Lacroix roepen emoties op. Het relatief jonge huis werd in 1961 opgericht en wekte al vanaf het begin met heel aantrekkelijke ontwerpen en een grote expertise op vlak van mechanica, de aandacht op. Vandaag de dag spreekt iedereen over deze merknaam en dat door zijn consequent spannende en esthetisch heel gewilde premiumcollecties. Ook natuurlijk door een hele reeks technische innovaties, die ervoor hebben gezorgd dat Maurice Lacroix voorgoed tot de voornaamste Zwitserse fabrikanten behoort.

Wat bij elk model bij de eerste aanblik opvalt, is het heel smaakvolle design en de grote elegantie van het geheel van wijzerplaat, behuizing en band. Een kenmerk van Maurice Lacroix is dat ook na die eerste aanblik onze ogen nog andere lekkernijen worden aangeboden. De zeldzame Côtes de Genève-decoratie, rijkelijk versierde sieraden, vergulde tandwielen en de typische, geblauwde schroeven maken een Maurice Lacroix-horloge een lust voor het oog van kenners.

De fascinerende premiumcollecties van Maurice Lacroix

Er zijn elegante premiumhorloges van Maurice Lacroix beschikbaar sinds 1990 toen de elitaire Masterpiece Collection op de markt werd gebracht. Hier vindt uurwerkkunst in grote perfectie plaats. De topcollectie van het merk verleidde ook kenners van het vakmanschap steeds opnieuw tot verbaasde uitroepen van meesterlijke realisatie van geavanceerde mechanische complicaties. Hoogtepunten zijn twee kalibers van de fabrikant zelf, die sinds 2006 worden vervaardigd en de premiumcollecties tot een nieuw niveau van perfectie konden leiden.

In de collectie Maurice Lacroix Pontos staat expressieve esthetiek in een strikt gestructureerd kader. Deze spannende chronografen, tegenwoordig absoluut verankerd, bieden eenvoudige structuren met de compromisloze claim van pure perfectie. Liefhebbers waarderen ze zowel voor hun sterke persoonlijkheid als voor de overweldigende technische prestaties. Eenvoud, traditie en grenzeloze elegantie zijn de coördinaten van de Maurice Lacroix-collectie Les Classiques. Zo ontstaan tijdloze dromen van de zuiverste uurwerkkunst. Perfecte proporties en opvallend grootse lijnen geven de dameshorloges uit rosé goud en de herenhorloges een enorme aantrekkingskracht. Eliros combineert de compromisloze claim op de spannende elegantie van de Maurice Lacroix-vervaardigingsmethode succesvol met een prijsgevoelig concept.

Claim, expertise en compromisloze passie

Elk horloge van Maurice Lacroix is een hoogwaardig juweel voor de pols. Draag dit kwalitatief vervaardigd hotrloge als een uiterst valent prestigevoorwerp. Geniet met elke voorbijgaande seconde van de hoogste kwaliteit, zeldzame expertise en compromisloze passie. Ervaar de versmelting van kunst en ambacht die met enorme precisie en innovatie de grenzen van het mogelijke steeds verder verlegt.

Vertoon uzelf met de zeldzame Limited Editions als echte kenner en horlogeliefhebber met smaak en stijl. U kunt de tijdloos prachtige en heel hoogwaardige horloges van de fabrikant Maurice Lacroix online bij Galeria Inno bestellen!