Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Maxwell & Williams (101)
Categorie Maxwell & Williams
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Materiaal 0
Selectie 1
Maxwell & Williams

Maxwell & Williams – goede smaak begint bij het servies

Waarom lekkere gerechten nog beter smaken met een smaakvol servies, welke delen er in geen enkele keuken mogen ontbreken en waarop men bij het gebruik in de magnetron moet letten: Galeria Inno biedt u nuttige informatie voor de moderne eetkameruitrusting. Bestel nu online hoogwaardig eetservies van Maxwell & Williams !

Voor een goede reden is het Australische merk Maxwell & Williams ook erg populair op de eettafels van de Belgische kenners. De naam Maxwell & Williams staat tenslotte als sinds de oprichting van het bedrijf voor verfijnde porseleinen kostbaarheden in een exclusief design. Of het nu gaat om een tijdloos servies uit het fijnste Bone China porselien, de verfijnde hoogtepunten uit de reeks White Basics of om moderne serviesreeksen zoals Motion, East meets West en Moon Shadow: met Maxwell & Williams getuigt u van goede smaak op het hoogste niveau.

Stijlvol genieten van hoogwaardig porselein van Maxwell & Williams

Voor dagelijks gebruik of voor de feesttafel: wit servies ziet er tegelijkertijd smakelijk, tijdloos en stijlvol uit. Vooral als het gaat om het smaakvolle porselein van het merk Maxwell & Williams. Bijvoorbeeld het extra fijne Bone China-porselein van de "Cashmere"-serie dat indruk maakt met zijn stijlvolle glans en hoge kwaliteit. Of het kunstig gebogen combiservies van Maxwell & Williams uit de "Motion"-lijn. Of het romantisch versierde servies uit de Moonshadow-lijn. Het maakt niet uit in welke stijl: Galeria Inno biedt topaanbiedingen van Maxwell & Williams.