Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie MC
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Gewicht 0
Type sluiting 0
Aandrijving 0
Selectie 1
MC
MC

MC-dameshorloges - schoonheid met de moed voor luxe

MC-dameshorloges worden als stijlvolle mode-accessoires gebruikt en gaan altijd perfect samen met de nieuwste trends uit de modewereld. Ontdek deze prachtige chronometers bij Galeria Inno!

MC-horloges uit het traditionele Pforzheim zijn sinds 1989 zichtbaar aanwezig op de horlogemarkt. Vanaf het begin werden hier polshorloges als één van de belangrijkste moderne mode-accessoires gebruikt. Aangezien veel mensen graag hun stijl en accessoires ook voor een keer veranderen, hebben maar weinig mensen slechts één enkel horloge. Dat hier ook de prijs een rol speelt, is vanzelfsprekend. Het doel van MC is om stijlvolle horloges, die het huidige modebewustzijn perfect reflecteren, tegen voordelige prijzen aan te bieden. De ontwerpers van het huis houden voortdurend de trends en ontwikkelingen in de modewereld in het oog. En ze breiden de MC-horlogecollectie uit met nieuwe modellen die perfect in de huidige look passen.

Van deze stijlvolle creaties bezit u natuurlijk liefst meerdere

Voorbij zijn de dagen van bruin leer en ongeïnspireerde proporties. Design en luxe aandurven is vandaag de dag het motto. En dat is ook het geval bij MC. Het moet hier schitteren en glanzen. De kleuren van de kasten en de bandjes zetten elkaar in de verf. De stijlvolle vormgeving is uitgesproken, zelfs gedurfd. Ontdek in de horlogewinkel van Galeria Inno elegante dameshorloges uit rosé-goud en MC-dameshorloges die spelen met gedurfde contrasten tussen heel dunne polsbandjes en grote ronde horloges.

Geniet van de rijkdom van met edelstenen bezette wijzerplaten die door de al even sprankelende sierlijke kasten in fascinerende onregelmatige kamers worden onderverdeeld. Ontdek ook de modieuze charme van een jong en ambitieus label met een hart voor stijl en mode. Word verliefd op hoogwaardige, prachtige en gedurfde creaties, waarvan u graag meerdere bezit. Bestel bij Galeria Inno online MC-dameshorloges tegen voordelige prijzen!