Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Juwelen
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Type sluiting 0
bezet met 0
Oppervlakte 0
Selectie 1
Juwelen
MICHAEL KORS

Michael Kors-sieraden – exclusieve sieraden tegen onweerstaanbare prijzen

Wat de Michael Kors-sieraden zo kostbaar maakt, welke highlights de huidige collectie voor u klaar houdt en hoe u de trendy damessieraden kunt combineren: Galeria Inno presenteert één van de meest succesvolle modehuizen van de Verenigde Staten en biedt u aantrekkelijke aanbiedingen aan die u kunt bestellen. Schaf nu de nieuwste must-haves aan!

De stijl van de sieraden van Michael Kors kan in een paar woorden worden beschreven: zo stralend als een vrouwelijke Hollywood-ster die haar eerste Oscar ontvangt. De Michael Kors-sieraden zijn meestal gemaakt van zeer gepolijst roestvrij staal, ze worden vaak aangevuld met feestelijke fonkelende steentjes en zijn optioneel verkrijgbaar met een gouden glanzend oppervlak.

Michael Kors-sieraden – net zo schitterend als echte diamanten

Of het nu in een tijdloze zilveren look is, of in geel goud of rosé-goud: de hoogwaardige roestvrij stalen sieraden zijn bezet met talloze glazen steentjes die zo verleidelijk glinsteren als echte diamanten. Van luxueuze armbanden of armkettingen, via een massief verwerkte ketting met hangertje, tot fonkelende oorbellen: deze glamoureuze kostbaarheden stralen met hun trotse eigenares om ter mooist!

Aangezien vrouwelijke elegantie, een stilistisch zelfverzekerde smaak en glamoureuze luxe nooit uit de mode gaan, zijn de Michael Kors-sieraden, ondanks hun eigentijdse look, sowieso ook nog in het volgende seizoen draagbaar. En ook in de seizoenen die daarop volgen. Dus is het de moeite waard om uit de verschillende collecties uw persoonlijke Michael Kors-sieradensets samen te stellen. Zo heeft u voor elke gelegenheid en elke outfit altijd de juiste accessoires bij de hand.

Als u ook geïnteresseerd bent in een horloge dat bij uw nieuwe Michael Kors-sieraden past: bij Galeria Inno vindt u een uitgebreide collectie van Michael Kors-horloges van het beroemde designer merk uit Amerika!