Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie MICHAEL KORS ACCESS
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Typen horloges 0
Materiaal behuizing 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Type sluiting 0
Selectie 1
MICHAEL KORS ACCESS

Michael Kors smartwatches: schitterend en slim

Dat verstand en schoonheid elkaar niet uit hoeven te sluiten is een oude wijsheid. Michael Kors zet deze wijsheid consequent door in het design van zijn smartwatches. Leest u nu welke verschillende functies zich onder de schitterende touchdisplays verbergen.

In het digitale tijdperk is het polshorloge als persoonlijk en innovatief accessoire een vast bestanddeel van alledag geworden. Moderne smartwatches zijn communicatiemiddelen en dienen als knooppunt van informatie binnen handbereik. Dat het uiterlijk onder het tal van functiemogelijkheden niet hoeft te lijden, bewijzen de modellen van Michael Kors Access.

Ontdekt u nu de stralende schoonheid en stijl binnen een enkel accessoire! Van de vonkelende wijzerplaat tot functionele chronometer met virtuoze effecten: de elegante watchfaces laten zich eenvoudig bij uw desbetreffende outfit combineren en voor elke gelegenheid combineren. De smartwatches van Michael Kors hoeft u namelijk alleen maar even aan te tikken om het display van kleur te laten veranderen.

De moderne technologie achter de smartwatch is gehuld in een kast van edelstaal geeft een goudkleurige finish af waardoor het een sensationele look creëert. Zo zorgt dit slimme dameshorloge van Michael Kors Access elke dag simpel voor een elegante en stralende uitstraling.

Slimme Wearables in schitterende designs: smartwatches online bestellen

De nieuwe Michael Kors smartwatches zijn compatibel met de nieuwste apps van zowel Android als iOS. Dit garandeert een probleemloze connectie die we van moderne wearables mogen verwachten. Laat u zich gemakkelijk door toonsignalen of het ingebouwde trilalarm op de hoogte houden van de activiteiten en meldingen van uw smartwatch! De updates van uw verschillende social media accounts heeft u met een lichte beweging zo in een handig overzicht. Zo hoeft u uw smartphone niet meer onnodig uit uw tas te halen.

Met de ingebouwde sportfuncties dient de elegante Michael Kors smartwatch ook als volwaardige fitnesstracker. De smartwatch functioneert onder andere als stappenteller, dat het aantal afgelegde stappen en afstanden nauwkeurig bijhoudt en gedurende de nacht handige informatie over uw slaapritme verzamelt.

De omgevingssensor past de helderheid van het display automatisch aan het omgevingslicht aan. En ook de accu houdt het op de meest intensieve dagen de hele dag vol. Bestelt u de clevere horloges in stralend Michael Kors design nu eenvoudig online bij Galeria Inno!