Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Zonnebril
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Materiaal 0
Selectie 1
Zonnebril

Michael Kors zonnebrillen: staan graag in de spotlight

Michael Kors zonnebrillen laten graag hun luxe en extravagante kant zien. Het perfecte accessoire om de look tijdens een spontane vakantie of citytrip een exclusieve touch te geven! Geniet u van de zomer op zijn best en bestelt u uw Michael Kors zonnebrillen nu voordelig online bij Galeria Inno!

Michael Kors zonnebrillen willen opvallen. Nuchter en duidelijk, strakke lijnen en simpele elegantie zijn begrippen die het Michael Kors credo het best beschrijven. Eenvoud en understatement vestigen zich steeds meer als het fundament van moderne stijl. Wat de anderen doen is voor Michael Kors echter slechts bijzaak. De designer uit de VS speelt met het grootste genoegen met weelderige doch nuchtere vormen, luxurieuze materialen en extravagante details.

Hierin ligt de kracht van dit sublieme designlabel: In het zelfbewustzijn en ook de durf datgene te doen wat men het liefste doet. Alleen zo wordt design authentiek. En precies dat maakt een Michael Kors zonnebril zo interessant. De uitzinnige stijl van het merk komt hier in zijn beste facetten naar voren. Sterke en ragfijne penseelstreken verbinden zich tot sprekende vormen. Het indrukwekkende kleurenspel zal ongetwijfeld blikken vangen en voorziet de drager door de halfdoorzichtige glazen een indrukwekkende uitstraling.

Exclusief in maat en vorm

De zonnebrillen van Michael Kors leveren op geen enkel gebied in. De grote glazen van het stijlvolle accessoire biedt een eigenzinnig contrast tegen de verfijnde monturen en de subtiel gebogen poot. Deze voorziet de topdesigner graag van fascinerende details en fantastische kleurencombinaties.

Een fascinerend detail in het bijzonder, waarmee Michael Kors zijn zonnebrillen tot extravagante topstukken maakt zijn de grote glazen in “faded look”. In harmonie met de kleur van het montuur gaat de kleur geleidelijk over van een donkergrijs naar een lichtere toon en eindigt in een gouden of intens blauwe finish. Een extravagant effect, dat zorgt voor een mysterieus verleidelijke flair.

Opvallende pilotenbrillen en chique zonnebrillen voor dames

Niet alleen het oog krijgt wat het wil met een zonnebril van Michael Kors, maar ook de rest van uw outfit. Een ronde Michael Kors zonnebril met grote, ovale glazen en overtuigend zwart montuur bijvoorbeeld biedt een verfijnd contrast in combinatie met een lichte en luchtige zomerjurk. Een markante, losjes omgeknoopte riem en een stijlvolle clutch maken uw outfit voor een spontaan weekendje weg helemaal af. Zij het genietend van een espresso op een terras in Parijs of aan de Italiaanse kust, uw Michael Kors zonnebril is voor elke zonnige aangelegenheid de perfecte begeleider!

Een exclusieve en sportieve uitstraling hebben de Michael Kors herenzonnebrillen met lichtgekleurde glazen. Stijlvolle details geven de klassieke pilotenbril een opvallend aanzien. Perfect staat deze bijvoorbeeld bij een outfit in marine look. Ook een nonchalante zomerlook bestaande uit een lichtkleurige broek en zacht vrijetijdsoverhemd tilt u met een van deze accessoires tot een hoger niveau.

Bestelt u nu de elegante Michael Kors zonnebrillen uit de huidige zomercollectie voordelig bij Galeria Inno!