Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Horloges
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Typen horloges 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Type sluiting 0
Selectie 1
Horloges

Horloges van Michael Kors – exclusief design in combinatie met grootse elegantie

Michael Kors is al meer dan dertig jaar één van de grote namen in de glamoureuze wereld van de mode. Zijn klassieke Sportswear-collecties uit de jaren tachtig zijn zo cult als zijn catwalkcollecties die beschikbaar zijn in alle grote steden in de eigen winkels van het merk en in Collection Stores.

Naast sportmode en vrijetijdskleding, handtassen en accessoires besteedt Kors ook de grootste aandacht aan zijn horloges. Met perfecte elegantie en een vleugje extravagantie slagen de ontwerpers er keer op keer in om dromerige creaties in het leven te roepen die al op het eerste gezicht betoveren. Ontdek een verleidelijk aanbod van Michael Kors-horloges en koop ze bij Galeria Inno!

Sieradendesign van een exclusieve elegantie

Accessoires uit de hand van de grote ontwerper stralen een groot gemak uit en staan tegelijkertijd symbool voor grote energie en vitaliteit. Met dit type van klasse en grootse elegantie betoveren de horloges van Michael Kors. Exclusief in goud en kostbare materialen, lukt het deze betoverende sieraden om ondanks al hun waarde niet in het minst omslachtig te werken.

Het fascineert om te zien met welke zuinigheid de middelen van de Slim-polshorloges uit de serie Runway krachtige effecten bereiken. Armbandvarianten, zoals rosé verguld roestvrij staal en de natuurlijke kleur van hoorn, bereiken sterke contrasten die tot gedurfde combinaties uitnodigen.

De elegante polshorloges stralen, glinsteren en gebruiken alle mogelijkheden die de moderne horlogemakers en goudsmeden te bieden hebben. Spannende contrasten zetten sterke tweekleurige accenten neer. Discrete decoratieve elementen maken de aanwijzingen, de fijne tellers en de volledige wijzerplaat van een chronograaf tot een waar kunstwerk. En glinsterende edelstenen maken het geheel van vele Michael Kors-dameshorloges uit rosé-goud af op een rijke en spannende manier.

Echt hoog karaat goud, kostbaar in het fijnste leder – de horloges van Michael Kors

Een dameshorloge is nooit gewoon een uurwerk. En dat gaat helemaal op voor de uiterst kostbare juwelen die de horloges van Michael Kors zijn. De delicate maar toch sterke verhoudingen van de dameschronometers trekken onmiddellijk de aandacht. De edele gouden horloges bevatten een krachtige spanning – het resultaat van het ontwerp door meesterhanden.

Heel bewust wordt het edelmetaal discreet gehouden. De Michael Kors-horloges in rosé-goud, geelgoud en delicaat witgoud zetten hun waarde zelfbewust niet op de voorgrond. En zo wordt des te meer de indruk van waardevolle stukken overgebracht. Men kan deze sieraden bij elke gelegenheid dragen en uw stijl in alle bescheidenheid tonen. Wie kiest voor dergelijke decoratieve horloges, toont zelfvertrouwen en het verlangen naar stijl.

Damessieraden van wereldklasse ontstaan onder het label van Michael Kors- horloges door grootse fascinatie. Trakteer uzelf op een exclusief accessoire en vier elke nieuwe dag en elke veelbelovende avond als een uniek moment! U kunt bij Galeria Inno online horloges van Michael Kors bestellen.