Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie MIU MIU
Filter
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Inhoud 0
Selectie 1
MIU MIU

Miu Miu: Miuccia Prada charmeert de dameswereld

Na lang wachten stelt de tweede lijn van het luxelabel Prada het eerste Miu Miu-parfum voor. Maak kennis met een spannend vrouwenparfum dat speelt met de contrasten van glamour en mysterieuze aura's! U kunt Miu Miu online bij Galeria Inno bestellen op een ontspannen manier.

Miu Miu is de tweede lijn van het Italiaanse luxelabel Prada. Sinds 1993 verblijdt Miuccia Prada de dameswereld met sensationele prêt-à-porter-collecties. Het eerste Miu Miu-parfum liet al een lange tijd op zich wachten. Eindelijk stelde de meesteres van sensuele tegenstellingen in 2015 het eerste parfum voor onder het label Miu Miu aan het nieuwsgierige publiek. Veel toeschouwers hadden in de nasleep van de Paris Fashion Week een volumineuze, grillige creatie verwacht. Maar niets was minder waar. Het eau de parfum van Miu Miu is een elegant en zeer catchy vrouwenparfum. Daarvoor speelt Miu Miu-parfum vakkundig met het onverwachte. De delicate geur speelt vakkundig verschillende noten tegen elkaar uit, waardoor uw zintuigen sterk moeten presteren.

Elegante vrouwenparfums ook als bodylotion en douchegel

Elegant en sensueel begint Miu Miu met bloemige noten. De zachte geur staat fris en onbevangen voor een intense, aardse achtergrond. De subtiele, bloemige geur slingert tussen glamour en een mysterieus aura. In de topnoten staan lelie en jasmijn op de voorgrond. De hartnoten hart betoveren met wilde roos. Het zeldzame Akigala geeft de basisnoten hun bijzondere charme. Miu Miu geeft u zin om het parfum en diegene die het parfum draagt, beter te leren kennen! Ontdek de prachtige parfumcreatie van het luxelabel van Miuccia Prada ook als verzorgingsproducten met bodylotion, bodycrème en douchegel! Spannende parfums voor dames bij Galeria Inno online bestellen.