Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie NEW ERA
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Materiaalsamenstelling 0
Sporten 0
Club 0
Selectie 1
NEW ERA
New Era

New Era – The Cap Company

Niet alleen de Amerikaanse nationale sport zou niet hetzelfde zijn zonder de iconische baseballpet. De originele 59Fifty Caps zijn een onmisbaar onderdeel van de authentieke hip-hop- en skaterscène tot ver buiten de Verenigde Staten. Van de Noord-Amerikaanse metropolen, over het jonge Europa, tot in Japan, maken de baseballpetten deel uit van de persoonlijke streetstyles van miljoenen mensendie liever hun creditcard dan hun baseballpet verliezen.

De originele petten van de Major League Baseball worden uitsluitend door New Era geproduceerd. Van New York tot Los Angeles, van de Yankees tot de Dodgers – wanneer de teams op het veld gaan, dragen ze de 39Thirtys van de "Cap Company".

Het bedrijf in Buffalo, opgericht in 1920 door de Duitse immigrant Erhard Koch, produceerde de petten aanvankelijk als onderdeel van de trainingskleding voor de opkomende teamsport baseball. Op dat moment had niemand kunnen voorspellen dat de praktisch petten een paar decennia later het kenmerk zouden worden van een vitale en invloedrijke skater- en hip-hop-scène.

59Fifty - urban streetwear online bij Galeria Inno

Vind online bij Galeria Inno de originele baseballpetten van de Yankees en andere beroemde teams. De hoge en extreem coole 59Fiftys zijn niet alleen bedoeld voor rappers en skaters tijdens hun dagelijkse bezigheden in de straten. Als centraal element van de urban streetwear behoren de New Era 59Fiftys tot het straatbeeld van elke levendige stad.

De authentieke stukken uit de Verenigde Staten zijn ook in de kindermaat 9Fifty verkrijgbaar. Alle petten komen met de typische geborduurde teamlogo's over de grote klep. Bestel de originele New Era-baseballpetten online bij Galeria Inno!