Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie NIKE
Filter 1
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaalsamenstelling 0
Sporten 0
Pasvorm 1
Selectie 1
NIKE

Nike: Sportieve trendsetter met Swoosh!

Als het gaat om sportkleding, is Nike al tientallen jaren één van de grote sterren aan de hemel. Lees hier hoe het label vakkundig de grenzen tussen sportkleding en streetwear vervaagt. En bestel sportkleding en sportschoenen voor hardlopen, teamsporten en als streetwear online in de Nike-winkel bij Galeria Inno!

Zelden past een logo zo goed bij zijn merk als de eenvoudige krul die de hele wereld met met Nike verbindt. De "Swoosh" werd ontworpen door Carolyn Davidson voor een vergoeding van 35 dollar. Een goede tien jaar later kwam daar een leuke bonus van 500 Nike-aandelen bij, die nu al een waarde van meer dan een half miljoen dollar hebben. De bekende anekdote illustreert beter dan alle slogans de dynamische geest van het grote Amerikaanse sportmerk. Alhoewel, er is toch wel 1 slogan die ook heel toepasselijk is: Nike - Just do it!

Ondanks dat Nike vernoemd is naar een godin uit het oude Europa, schittert het merk als een Amerikaanse kampioen. Samen met twee niet minder bekende merken maakt Nike deel uit van de drie grote sterren aan de sporthemel, waar alle andere sportmerken gewoon respectvol naar kunnen kijken.

Een legendarische vaardigheid bewijst de sportfabrikant daarbij niet alleen in de ontwikkeling van nieuwe sportkleding, trainingsschoenen en uitrusting. Ook de keuze van zijn sponsorpartners zorgt bij de concurrentie regelmatig voor een verrast gevoel - in combinatie met een kleine dosis afgunst. Michael Jordan, Tiger Woods en Lance Armstrong werden al gecontracteerd nog lang voordat iemand zich realiseerde dat die namen grootse sportgeschiedenis zouden schrijven. Misschien is dat nog een late gunste van de goddelijke namengeefster: de gevleugelde Nike van Olympus is immers de Griekse godin van de overwinning!

Sportschoenen tussen stijl en prestaties

Nike is een pionier op vlak van sportieve performance-apparatuur. En ook een pionier als het erop aankomt om sport als dagelijkse levensstijl te definiëren. In een tijd waarin sneakers nog turnschoenen heetten, ontdekte een jonge generatie het plezier van het comfort. Het zag er anders uit dan wat men voorheen aan de voeten droeg en kwam het beste tot zijn recht op de zachte zolen van Nike.

De spanning tussen echt trainingsschoenen en iconische sneakers toont de fascinatie die in het raakvlak van sport en mode ligt. Ettelijke Nike-basketbalschoenen of loopschoenen zijn ontworpen voor hoge prestaties en leiden daarnaast 's nachts een spannend eigen leven in bars en clubs aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Tussen stijl en prestaties, tussen looproutes, basketbalvelden en dansvloeren staat Nike voor cultschoenen die enkel voor één ding niet geschikt zijn: stilstaan.

Prestaties en stijl bij Galeria Inno

Hoewel de sneakers, loop- en trainingsschoenen bijna op ieders lippen en "aan alle voeten" liggen, staat Nike voor oneindig veel meer dan coole schoenen. Trendy sportkleding voor elke bewegingsvorm behoort tot de kernactiviteit van het bedrijf. Hier vindt u losse truien en trainingshorts net als zeer geavanceerde loopshirts, performance-sokken en ademende loopbroeken gemaakt van functioneel weefsel. De sporttassen van Nike zijn robuuste pakspecialisten die u dagelijks net zo licht in de tram begeleiden als één keer per jaar op een internationale wedstrijd.

Ontdek de prestatiegerichte sportwerelden en de coolste sportieve stijlen voor in sporthallen, fitnessstudio's, op straat en in de club! U kunt in de online winkel van Galeria Inno de topperformers en hoogtepunten van de sportschoenen en sportkleding van Nike bestellen.