Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Schoenen
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sporten 0
Schoenpunt 0
Selectie 1
Schoenen

Nike-sportschoenen: Power en Style

Style en Performance gaan bij de sportschoenen van Nike hand in hand. Met energieke contouren hebben de voetbalschoenen een perfecte pasvorm. De Nike Air Running-schoenen zorgen voor een unieke ondersteuning dankzij de geïntegreerde drukkamers. Bestel sportschoenen en sneakers van Nike online bij Galeria Inno!

Nike is een merk voor teamspelers en winnaars. Talloze schoenmodellen van Nike zijn cult. Het is moeilijk om te zeggen waar er meer legendes zijn: onder de Nike-sportschoenen of onder de beroemde atleten die ze met succes van overwinning naar overwinning gedragen hebben.

In de jaren tachtig triomfeerden de Nike-sneakers van het basketbalveld in alle straten. De met perslucht versterkte high-tech-wonders uit de Nike Air-serie zijn een goed voorbeeld van hoe technische innovatie voor betere prestaties zorgt. En ze behoren tot de meest gedragen vrijetijdssneakers ooit. Baanbrekend was de ontwikkeling van de Barefoot-zool van Nike Free, die een revolutie heeft ontketend bij lopers en marathonatleten.

Performance-sportkleding voor voetbal en vele andere sporten

Sportschoenen van Nike staan voor innovatieve technologie, waarbij de beste prestaties beloofd worden. En voor sportkleding met veel karakter en een onsterfelijke cultfactor. Voor voetbal, running en loopsport tot basketbal en talloze andere individuele en teamsporten, zijn de sportschoenen van Nike de eerste keuze.

De huidige maatstaf voor prestaties, draagcomfort en strijdlustigheid in het voetbal komt bij de grote Amerikaanse merknaam aan op de naam Mercurial. Ze hebben sterk geprofileerde randen en zijn gemaakt van een zeer flexibel synthetisch leer. Dat zorgt voor een beter balgevoel in elke situatie. Tegelijkertijd maken perfect aangepaste noppen op alle verschillende ondergronden explosieve versnellingen en hoge tractie mogelijk bij snelle richtingsveranderingen.

In de hogere klassen zijn er technologieën, zoals het All-weather-oppervlak, die ook bij natte weersomstandigheden een goede balcontrole mogelijk maken. Hoog ontwikkelde tractiepatronen voor snelle starts en sprints maken het beeld van een high-performance Mercurial volledig.

Nike Free Minimal-schoenen en gedempte Trailprofessionals

Bij de loopschoenen hebben de sportschoenen van Nike met de Nike Free een grote bijdrage geleverd. De trend naar de minimale schoen zorgt ervoor dat u op de bal van uw voet loopt en activeert de voetspieren optimaal, hetgeen leidt tot een volledig nieuwe looptechniek. Ongeacht of atleten er hun persoonlijke stijl van maken of ze het alleen gebruiken als regeneratietechniek – de fysiologische voordelen zijn enorm.

Het segment met gedempte zolen voor de klassieke hiellooptechniek wordt daarbij op geen enkel moment uit het oog verloren. Tot slot waren er modellen, zoals de baanbrekende Nike Air, waarbij de demping in de hielzone voor het eerst breed toegepast werden.

Vandaag de dag verschillen de verschillende loopschoenmodellen niet alleen in hun gespecialiseerde dempingstechnologieën. Ook de tractie van de zolen, de horizontale grip op oneffen paden of de perfecte grip op asfalt maken van de Performance-loopschoenen van Nike veelgevraagde trainingspartners.

Blikvanger met een extra portie energie

Basketbal is een van de kerncompetenties voor sportschoenen van Nike. Hier kan de demping bij hoge sprongen en extreme schokbelastingen zijn volledige potentieel uitspelen. Van snelle richtingsveranderingen in het centrum tot springintensieve starts: de high-end basketbalschoenen zijn duidelijke winnaars.

Dat bewijzen ze niet alleen op het veld. In vele vormen zijn de sportieve "kousenlopers" een integraal onderdeel van de stedelijke straatmode geworden. Van cultmodellen, zoals de vroege Airs, tot kleurrijke extravagante nieuwe modellen: de cultsneakers zijn ware blikvangers met een extra dosis energie. Bestel sportieve vrijetijdsschoenen en prestatiegerichte sportschoenen van Nike bij Galeria Inno!