0 artikelen 0,00 € Winkelmandje
0 artikelen Verlanglijstje Verlanglijstje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor Nuxe
Nuxe

Nuxe: de buitengewone natuurcosmetica uit Parijs

Schoonheid en natuurlijkheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een merk dat deze oude waarheid indrukwekkend demonstreert, is Nuxe Laboratoire Paris. Kom meer te weten over de spannende wereld van Aliza Jabès en bestel de verfijnde natuurcosmetica bij Galeria Inno tegen voordelige prijzen!

Nuxe is een naam die in de afgelopen jaren iedereen die ook maar iets geïnteresseerd is de wereld van schoonheid, in de ban heeft gehouden. Een interessante flair omringt de cosmetische klimmer van Parijs. Dat begint al met de ongebruikelijke naam van het merk. Daarom moeten we al in het begin een geheim blootgeven. Hoe speek je Nuxe uit? De naam verbindt de Franse termen natuur en luxe - en klinkt in Nederlandstalige oren ook gewoon als "nuxe".

Aliza Jabès was nog geen dertig jaar oud toen ze een klein, onbekend cosmeticalaboratorium overnam. Maar de indrukwekkende vrouw die eerder als financieel analist werkte op Wall Street, wist precies wat ze wilde: verfijnde cosmeticaproducten - puur, natuurlijk en zintuiglijk - die u zich nog steeds kunt veroorloven.

Het enthousiasme voor de mysterieuze krachten van de natuur had ze van haar vader geërfd. Met energie, kennis en een groot gevoel van zinnelijkheid van speciale producten bouwde Aliza Jabès Nuxe uit tot een opkomend cosmeticamerk. De reeks van natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten en anti-agingproducten verdienen hun bijnaam Prodigieux - het bijzondere. En werd in de afgelopen jaren met internationale persaandacht overstelpt.

Natuurlijk, puur en zintuiglijk - Nuxe Cosmetique Prodigieux

De uitzonderlijke Nuxe cosmeticareeks onder de deskundige leiding van Aliza Jabès bouwt op de effectiviteit van natuurlijke bestanddelen. En niet alleen bij de werkzame stoffen van crèmes, verzorgingsoliën, lotions en reinigende gels is de natuur de maatstaf. In alle aspecten van de ontwikkeling tot de productie, verpakking en distributie stelt Nuxe zelf de eis omnatuurlijk en besparend te handelen.

En dat komt vooral de gebruikers van deze ongewone cosmetica ten goede. Nuxe doet afstand van veel ingrediënten en conserveringsmiddelendie helaas maar al te vaak vanzelfsprekend zijn in de cosmeticasector.

Deze aanpak rekent op steun bij vrouwen van elke leeftijd en met elke stijl. Onder de sterren en sterretjes in Hollywood ontwikkelt de natuurcosmetica van Nuxe zich tot dé insider-tip. Nuxe wordt evenzeer gewaardeerd en aanbevolen door bescheiden, stijlvolle dames die het platteland verkiezen boven een huis in de stad. Het is deze inzet voor pure, natuurlijke en zintuiglijke productendie Nuxe zo bijzonder maakt - of om het in het Frans te zeggen: prodigieux!

Hoogwaardige verzorgings- en cosmeticaproducten van Nuxe Paris online kopen

Ontdek de prachtige Nuxe-natuurcosmetica uit Parijs in het grote assortiment van Galeria Inno! De natuurlijke werking van Nuxe Creme Prodigieux en de felbegeerde, effectieve verzorgingsoliën Nuxe Huile Prodigieuse, mag u niet ongetest voorbij laten gaan. De voedende crème, het Nuxe-gezichtsmasker en het antirimpelserum voor gezicht en ogen hebben al vele vrouwen overtuigd.

Probeer de hoogwaardige lichaamsverzorging met de kracht van honing uit de Reve de Miel-reeks uit! Bestel deze en andere geweldige verzorgings- en cosmeticaproducten van Nuxe Paris online bij Galeria Inno!