Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Olivia Burton (53)
Categorie Olivia Burton
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Wijzerplaataanduiding 0
Horlogeglas 0
Gewicht 0
Type sluiting 0
Aandrijving 0
Oppervlakte 0
Selectie 1
Olivia Burton

Olivia Burton dames horloges

Lesa Bennet en Jemma Fennings zijn de oprichters van het label Olivia Burton. Ze kwamen op het idee eigen horloges te ontwikkelen, omdat ze geen exemplaren vonden die aan hun stilistische eisen voldeden. De naam is te danken aan de groottante van Lea. Haar gevoel voor stijl was een grote inspiratiebron voor het designduo. Olivia Burton combineert vintage kenmerken met catwalk trends. Door het gebruik van mineraalglas zijn de horloges waterdicht tot 3 bar. Heeft u uw horloge gevonden, dan kunt u meteen kijken of u nog passende accessoires vindt zoals bijvoorbeeld elegante sjaals of sieraden.

Olivia Burton dames horloges

Vogels, vlinders, planten en bloemen zijn terugkerende elementen op de wijzerplaat van de Olivia Burton horloges. Ook refereren de uurwerken zo nu en dan naar Londen en de Britse achtergrond van de ontwerpsters. De verschillende designs zijn bescheiden en toch gewaagd. Het label verstaat de kunst om die twee eigenschappen met elkaar te verbinden. Bovendien getuigt het van klasse dat de kleurrijke decoraties in de vorm van bloemen en dieren geen kitscherige look hebben. In de webshop van Galeria Inno kunt u meteen kijken of u blouses of damesoverhemden vindt die bij de fraaie Olivia Burton horloges passen.

Olivia Burton horloges

Olivia Burton dameshorloges zijn betaalbare kwaliteitsproducten die zich uitstekend lenen om uw outfit de finishing touch te geven. Voor de Olivia Burton horloges geldt dat de decoratieve eigenschappen van het uurwerk een veel grotere rol spelen dan het functioneel weergeven van de tijd. Achter ieder Olivia Burton horloge schuilt een verhaal en een emotie. Het is dan ook een genot om in de onlineshop van Galeria Inno de Olivia Burton horloges stuk voor stuk te bekijken en te ontdekken waarom deze horloges zich onderscheiden van de meeste andere merken horloges. Daarnaast zijn Olivia Burton horloges ook geschikte accessoires om een goede vriend of vriendin of een familielid cadeau te doen.