Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Paffen Sport (21)
Categorie Paffen Sport
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaalsamenstelling 0
Sporten 0
Selectie 1
Paffen Sport

Paffen Sport - het ultieme merk van kampioenen

Al meer dan een kwart eeuw, staat de naam Paffen Sport voor professionele vechtsportartikelen: de specialist voor boksen en andere vechtsporten werd in 1988 opgericht, profiteert van zijn decennialange expertise inzake trainingen en competities en biedt de onmisbare uitrusting voor amateurs en professionals. Of het nu gaat om het klassieke boksen, Muay Thai-boksen, K1 of Mixed Martial Arts (MMA): Paffen Sport is de ideale partner als het gaat om uw individuele uitrusting.

Zo heeft de succesvolle boksspezialist in de afgelopen decennia een groot aantal veelbelovende talenten ondersteund en begeleid op hun weg naar de overwinning - van Regina Halmich en de wereldberoemde broers Vitali en Wladimir Klitschko tot Dariusz Michalczewski, Markus Beyer, Felix Sturm, Arthur Abraham, Sven Ottke en vele andere. Maar Paffen Sport biedt niet alleen aan ambitieuze boksers, maar ook voor gepassioneerde fitness-fans een enorm assortiment van producten. Bijvoorbeeld: fitness-handschoenen, springtouwen gemaakt van leer en andere accessoires op vlak van trainen en fit worden. Ontdek in de online winkel van Galeria Inno de nieuwste innovaties van Paffen Sport!

Paffen Sport boksuitrusting: bokszak, handschoenen & co.

Bent u geïnteresseerd in de boksaccessoires van Paffen Sport, zoals bokszakken, -handschoenen, -schoenen, -broeken, -bandages, klemmen, hoofdbeschermers, speedballen, ballen met dubbel einde, jockstrap, gebitsbeschermers, springtouwen, etc.? Bij Galeria Inno vindt u een uitgebreid aanbod van talrijke Paffen Sport-reeksen, zoals Fit, Allround, Star, Pro en Contest, waar u uw nieuwe uitrusting gewoon met een paar muisklikken kunt bestellen. Of u nu op zoek bent naar een boksuitrusting voor de dagelijkse training in uw eigen huis of naar een onmisbare metgezel voor wedstrijden: profiteer van de uitstekende merkenkwaliteit van de innovatieve producten van Paffen Sport en koop bij Galeria Inno uw nieuwe uitrusting tegen eerlijke prijzen.

Ook ademende kleding en speciale trainingsschoenen voor een verscheidenheid aan toepassingen en gebruiken kunt u in de online winkel van vele bekende merken bestellen. Bespaar u dus de tijdrovende weg naar de dichtstbijzijnde winkel, koop uw nieuwe uitrusting van Paffen Sport gemakkelijk online en investeer uw kostbare tijd in plaats daarvan in een beetje extra training. Het bevoegde team van Paffen Sport wenst u veel plezier bij het trainen en veel succes bij de volgende wedstrijd!