Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Pelikan
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
Pelikan

Pelikan: grote schrijfcultuur sinds 1838

Een perfecte schrijfcultuur is haast ondenkbaar zonder de lichte lijnen van een vulpen. Pelikan is niet alleen succesvol op vlak van pennen en inkt, maar ook in vele andere gebieden van het schrijven. Bestel bij GALERIA Inno hoogwaardig schrijfmateriaal voor leerlingen en voor uw persoonlijke handschrift!

Schrijven is meer dan in een bepaalde volgorde op toetsen en touchscreens tikken. Belangrijke gedachten verdienen met eigen handen aan papier te worden toevertrouwd. Pelikan begeleidt mensen nu al ongeveer 180 jaar vanaf de eerste schriftelijke vaardigheden tot de meest persoonlijke, handgeschreven notities van een volwassen persoonlijkheid.

De schrijfcultuur is een belangrijk onderdeel van onze culturele rijkdom. Ze staat voor de uitwisseling van gedachten en woorden. Ze geeft ons de mogelijkheid om iets voor eeuwig vast te houden en over meerdere generaties toegankelijk te maken voor anderen. Wie kan schrijven, kan zich verstaanbaar maken, sporen achterlaten en zijn of haar omgeving duurzaam mee vormgeven. De instrumenten die we daarvoor gebruiken, mogen daarom meer zijn dan verwisselbare plastic covers. De vulpennen, de inkt en de pennen van Pelikan vertegenwoordigen een volmaakte, waardevolle schrijfcultuur.

Creatief zijn en leren schrijven met schoolmateriaal van Pelikan

Al lang voordat de beroemde beginnersvulpen Pelikan op de markt kwam, was het merk met het pelikaanlogo de keuze bij uitstek als het gaat om materiaal om mee te leren schrijven. Hoogwaardige, lichtlopende pennen, een handig hervulbaar reservoir met inktpatronen en een zeer goede grip kenmerken de beginnersvulpennen van Pelikan.

Ergonomie speelt een prominente rol bij de eerste, moeilijke schrijfpogingen. Alleen wanneer de vingers niet verkrampen, laten de fijne lijnen van de eerste letters zich ontspannen leiden. Zo krijgen de eersteklassers de nodige voldoeningservaringen en blijven ze het oefenen plezierig vinden. In aanvulling op de veelgeprezen Griffix-serie heet de nieuwste ontwikkeling op dit gebied de Pelikan Twist. Deze volgt de traditie van de beroemde leerpennen en is, dankzij de gedraaide driehoekvorm, heel gemakkelijk vast te houden. Als robuuste balpen en elegante vulpen treedt hij de wereld van het schrijven binnen.

Van verfdoos tot hoogwaardige kleurpotloden en krijtjes in natuurlijke heldere kleuren: Pelikan heeft voor elke manier waarop kinderen hun creativiteit verkennen, thuis of op school, hoogwaardig materiaal in zijn assortiment.

Schrijf met klasse en glans!

Wie zijn eigen stijl ontwikkeld heeft, geniet van het schrijven met de elegante, hoogwaardige schrijfspullen van Pelikan. De beroemde vulpennen, zoals de Pelican 400, die de geschiedenis inging als Stresemann-vulpen, vormen de inspiratie voor de handschriftelijke elegantie in de 21e eeuw. Ook internationaal onder zakenmensen en diplomaten is Pelikan een gerenommeerd merk.

Ontdek de grote traditie van de Pelikan Classic-serie en de verfijnde, eenvoudige esthetiek van een Pelikan Souverän-vulpen! Het exclusieve schrijfgerei van Pelikan omvat natuurlijk ook balpennen en kogelpennen. Vooral de elegante vulpen uit deze high-class-serie is een grootsgeschenk dat u uzelf kunt geven of dat u aan iemand kunt schenken wiens gedachten u echt waardeert.

De ervaren schrijfspecialist bewijst haar expertise ook in de digitale omgeving. Printercartridges van Pelikan garanderen een briljant letterbeeld en kunnen gemakkelijk online besteld worden voor de meest populaire printermodellen. Schrijf met klasse en glans! U kunt bij GALERIA Inno Pelikan gemakkelijk online bestellen.