Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
PETROL INDUSTRIES (19)
Categorie PETROL INDUSTRIES
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Materiaalsamenstelling 0
Type sluiting 0
Type leer 0
Selectie 1
PETROL INDUSTRIES

Petrol Industries : garages, vuile handen en ruige kleding

Petrol Industries, beter bekend onder de naam Petrol, is een modelabel dat begin jaren 90 in Nederland in het leven werd geroepen. Urban casual is een vaak genoemde kwalificatie voor dit coole merk. Vooral de riemen zijn razend populair. Inspiratiebron voor Petrol Industries vormen onder ander het werken met motoren en racewagens. Het label staat voor een ruig leven met de geur van motorolie en benzine. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de vuile handen van de monteurs, aan het sleutelen in de garage en de kick om een wagen of motor weer aan de praat te krijgen. In die wereld is Petrol Industries ontstaan en speelt het nog steeds een belangrijke, internationale rol.

Robuuste kleding van Petrol Industries is altijd weer modern

Stoere mannen en jongens vormen de doelgroep van Petrol Industries. Maar ook voor stoere dames en meisjes heeft dit label o.a. coole shorts, shirts, jeans, truien of een casual jurk in het assortiment. Wie de smaak eenmaal te pakken heeft, kan met deze kledinglijn eindeloos combineren. Broeken, shirts, polo's, overhemden, truien , jassen, loungewear en zelfs ook zwembroeken, boxershorts, bermuda’s en accessoires zijn in ruime mate aanwezig. Net als de coole riemen zijn ook de baseball petten met Petrol logo zeer geliefd. De kleding is met oog voor detail gemaakt, zit lekker en is altijd weer modern. Dat zijn eigenschappen die het succes van dit label kunnen verklaren.

Petrol Industries blijft zichzelf

Voor alle casual gelegenheden biedt Petrol Industries kleding voor het hele jaar. Ook al is het karakter van de kleding ruig, alles is van een hoge kwaliteit en ziet er verzorgd en stijlvol uit. De motieven op de shirts zijn bijzonder creatief en exclusief. Daaraan herkent u het geheim van het succes. Petrol Industries groeit en groeit, maar blijft trouw aan de creatieve grondbeginselen van het label. Dat weten de consumenten in hoge mate te waarderen. Zo focust het bedrijf ook nog volop op duurzaamheid, een essentiële factor voor Petrol Industries.