Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
PiP Studio (4)
Categorie PiP Studio
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Kenmerken 0
Materiaal 0
Aanduiding Mouwlengte 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
PiP Studio

PiP Studio – eerlijk en liefdevol design uit Nederland

PiP Studio Design spreekt het hart aan. En bij veel mensen spreekt het vanuit het hart. Ontdek het eerlijke, humoristische en vriendelijke design uit Amsterdam bij Galeria Inno!

Het verhaal dat achter het jonge Nederlandse label PiP Studio ligt, is zo mooi dat het volstrekt onmogelijk is om het hier niet te vertellen. Ten eerste is er de naam: de ongebruikelijke naam van het kleine ontwerphuis is niet gewoon een afkorting voor een of ander slim anglicisme. Neen, het is de bijnaam van de kunstenares die de stijl en de geest van de populaire bloemmotieven uit Amsterdam opgericht heeft.

U mag zich ook de rest van dit buitengewone label op een gelijkaardige manier als de naam voorstellen. De Studio vindt zijn oorsprong niet in een lichte loft in het trendy centrum van Amsterdam. Het met bloemen bezaaide beddengoedhet hartverwarmend porseleinen servies en de vrolijke kleurrijke badkamercollectie zagen voor het eerst het daglicht op de zolder van een oud Victoriaans huis met tuin.

Toch werd het er met licht overspoeld. De kunstenares vertelt waarom ze uitgerekend op dat huisje en zijn overwoekerde tuin verliefd werd: omdat het 's avonds ondergedompeld werd in een prachtig licht afkomstig van de zee dat haar aan het dorp van haar jeugd herinnerde. Vandaag de dag zorgt een team van geïnspireerde kunstenaars ervoor dat elk nieuwe PiP Studio-product die sfeer uitstraalt.

Bloemen, bloesem, licht en kleur

Zoveel idylle is eigenlijk bijna teveel. En de ontwerpen van PiP Studio voelen ook bijna te mooi aan. Bloemen, bloesem, licht en kleur – van alles is er bijna iets teveel. Van de PiP Studio-cappucinotassen tot het omkeerbare beddengoed heerst er een uitbundige, humoristische en levendige volheid die zich niet bezig hoeft te houden met de begrippen modern of ouderwets, kitsch of cult.

Het PiP Studio Design straalt eerlijke vriendelijkheid en oprechte sympathie uit. Hier vindt u stukken die als allereerste taak het geven van plezier hebben. En dat kunt u onmiddellijk zien aan de bloemmotieven en kleurrijke decoratieve linten.

PiP Studio Design houdt zich niet bezig met moderne koelte, minimalisme en afstand. Het richt zich op mensen die in hun dagelijkse leven met kunstzinnige ontwerpen met een hart een beetje vreugde willen brengen.

Eenvoudige, natuurlijke en vriendelijke schoonheid

Ontdek de betoverde wereld van PiP Studio. Hier vindt u stukken waarnaar u tevergeefs op markten en in antiekwinkels naar heeft zitten zoeken. Dit Nederlandse design combineert de schoonheid van de Europese kunst en decoratieve stijlen met het gemak en de vrijheid van de Aziatische schilderkunst.

Zo ontstaan er serviesreeksen die de charme van oma's keukenkast combineren met een humoristisch, onmiskenbaar modern tintje. Prachtige beddengoedcollecties nodigen u uit om zondags een beetje langer in bed te blijven liggen.

Steeds meer mensen waarderen de waarden die PiP Studio als basis gebruikt bij de vormgeving: eerlijkheid, humor en een eenvoudige, natuurlijke en vriendelijke schoonheid. Ontdek deze prachtige producten online, hier bij Galeria Inno!