Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie PLAY DOH
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Gewicht 0
Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsaanbeveling 0
Selectie 1
PLAY DOH

Play Doh – creatief plezier met eindeloze mogelijkheden!

Play-Doh brengt boetseerklei naar nieuwe hoogtes: het merk integreert de niet-giftige, herbruikbare, kneedbare stof in zeer verschillende speelsets: zo kunnen de allerkleinsten hun creativiteit de vrije loop laten met, bijvoorbeeld, de Play-Doh kneedkeuken, met de ijsmachine, op de bouwplaats of als Rowdy recycling-professional.

Naast deze speelsets biedt Galeria Inno ook afzonderlijk de boetseerklei aan in verschillende kleuren en hoeveelheden. Overigens is het voor kinderen vanaf de leeftijd van twee zeer belangrijk om de zintuiglijke capaciteiten en motorische vaardigheden te trainen door te voelen, te vormen en te snijden.

En zelfs oudere kinderen profiteren van het kneden: bij hen wordt daardoor hun perceptie, verbeelding en creativiteit bevorderd. Bestel daarom vandaag nog de voordelige Play-Doh-producten online bij Galeria Inno!

Play-Doh – hoe door toeval een van de meest klassieke speelgoedsoorten ontstond.

Oorspronkelijk werd de stof die we nu als Play-Doh kennen, ontwikkeld om kolenstof van tapijten te halen. De ruitenkitachtige substantie werd in de jaren dertig van de 20e eeuw gemaakt uit bloem, water, zout, boorzuur en minerale oliën.

Toen ontdekten kinderen deze klei en begonnen ze daaruit figuurtjes te vormen. Het merk veranderde de samenstelling en ontwikkelde daaruit een van de tot op de dag van vandaag meest succesvolle en meest creatieve kinderspeelgoedsoorten wereldwijd.

Tegenwoordig bestaat het assortiment niet alleen uit de klassieke boetseerklei, maar ook uit speelsets, zoals de Play-Doh-kneedmachine of de Toverbakkerij, alsook educatieve spelletjes of grappige kapsels. U kunt al deze creatieve mogelijkheden voor uw kinderen online bij Galeria Inno vinden tegen de beste prijzen. Bestel ze heel gemakkelijk met een paar muisklikken!