0 artikel 0,00 €
0 artikelen Verlanglijstje
PLAYMOBIL (282)
Filter
Voor wie? 0
Linie 0
Materiaal 0
Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Leeftijdsaanbeveling 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge. Gelieve een prijs tussen 2 en 129 €‚- in te geven.

Selectie 1
PLAYMOBIL

Playmobil: een enorm assortiment voor fantasierijk speelplezier!

Bestel de meest populaire speelreeksen van Playmobil in de online winkel van Galeria Inno. Enkel hier vindt u afgeprijsde artikelen, exclusieve speciale producten en een grote keuze!

Reeds in 1974 werden de eerste Playmobil-cijfers gepresenteerd op de speelgoedbeurs in Nürnberg. Sindsdien is het speelgoed niet meer uit kinderkamers weg te denken. Generaties van kinderen spelen altijd opnieuw graag met de gedetailleerde, duurzame plastic figuren. De talrijke thema- en speelwerelden zorgen ervoor dat ieder kind kan spelen met wat hij of zij precies wilt. Playmobil is zowel voor meisjes als voor jongens: plezier gegarandeerd voor elke smaak. En in de grote online Playmobil-winkel van Galeria Inno vindt u een groot aanbod van de verschillende themawerelden die kinderharten sneller doen kloppen.

De populaire Playmobil-themawerelden:

  • Playmobil Ridders en Playmobil Kasteel van ridders: of het nu in een strijd is tegen draken, bij het verdedigen van het kasteel van de ridders tegen de sinistere roofridders of gewoon tijdens een sportieve wedstrijd tussen toernooiruiters, uw kleine deugniet zal zich als heldhaftige platic ridder gewoonweg heel goed voelen en veel plezier beleven.
  • Playmobil 1.2.3: ideaal voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Het Playmobil 1.2.3 speelgoed met heldere kleuren en mooie ronde vormen spreken de verbeelding en speelsheid van kinderen aan. Natuurlijk is het speelgoed voor kleine kinderen kleurvast, hygiënisch, afwasbaar en bevat het geen inslikbare kleine onderdelen of giftige weekmakers.
  • Playmobil Prinsessenkasteel en feeën: als zelfs mythische wezens zoals eenhoorns of Pegasus voor een koninklijk theekransje op bezoek komen, wordt de kinderkamer een fantastische droomwereld voor meisjes!
  • Playmobil Zoo: olifanten, leeuwen, apen of cavia's - in de Playmobil Zoo is er altijd wel iets te ontdekken! Met veel kooien en verschillende dieren uit de hele wereld wordt de kinderkamer langzamerhand een echte dierentuin.
  • Andere reeksen:of het nu is met een "urban" gevoel met Playmobil City Action, een leven op het platteland met Playmobil Country of alledaagse avonturen met het Aquapark of het Caribische eiland met strand uit de reeks Playmobil Summer Fun - in de grote online winkel van Galeria Inno is er speelgoed voor iedereen.

Playmobil - een investering voor het leven

Het probleem met veel speelgoed is dat wilde kinderen daar ook graag wild mee spelen. Veel speelgoed gaat met een dergelijke belasting niet lang mee en geeft na korte tijd al de geest. Dat is niet het geval met Playmobil-speelgoed! Met Playmobil heeft u echte kwalitatieve producten "Made in Germany" in uw handen die geen enkel kind snel kapot krijgt. Vaak is het traditionele speelgoed al generaties lang in het bezit van het gezin en beleeft elke nieuwe generatie kinderen opnieuw veel plezier met het onverwoestbare speelgoed. Een enorme keuze aan Playmobil-speelgoed kan dus ook worden gezien als een investering voor de toekomst.

Vertrouw op de Playmobil-winkel van Galeria Inno! Hier vindt u met een paar klikken een enorme keuze tegen leuke prijzen. Het loont zich als u af en toe een bezoekje brengt, want er zijn altijd leuke aanbiedingen en in de tijd beperkte speciale koopjes. Verzamelaars en ouders die hun kinderen een groot plezier willen doen zijn hier zeker aan het juiste adres!