Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
City Action

PLAYMOBIL City Action: zo spannend is het dagelijkse leven!

Bij Playmobil City Action staat de stad met haar inwoners op de voorgrond. Kinderen kunnen hiermee ontdekken hoe het dagelijkse leven in een politiebureau verloopt, hoe een vrachtschip geladen en gelost wordt of hoe racers zich voorbereiden op de volgende wedstrijd!

Bij Galeria Inno vindt u de originele sets met PLAYMOBIL-figuurtjes en elektrische accessoires die op een realistische manier tonen hoe spannende jobs worden uitgeoefend en zo de nieuwsgierigheid voor het dagelijkse leven en de creativiteit voor zelfstandig spelen opwekt bij uw kind.

Spannende sets voor Cargo, Politie en Raceteams

Alle decors zijn, zoals men van dit populaire speelgoedmerk gewoon is, uiterst gedetailleerd en met liefde ontworpen. Op vlak van Cargo nodigen vrachtwagens, goederentreinen, vrachtschepen en vliegtuigen kinderen uit om de wereld van logistiek en transport te ontdekken.

In onze online winkel vindt u ook leuke politiesets - van politiewagen, over politiemotor, tot een volledig politiestation. Zo kunnen kinderen inbrekers proberen op te sporen. Coole raceauto's maken indruk met hun geluid en licht - deze sets zijn een heel leuk geschenk! Met PLAYMOBIL 123 spelen meisjes en jongens al vanaf 18 maanden graag mee.