Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
Country

PLAYMOBIL Country – speel tussen weiden en bossen

Voor veel kinderen is er niets beter dan buiten spelen. Er gaat niets boven de schoonheid van weiden en bossen, de goede frisse lucht en het vrolijke geluid van stromende beekjes. En veel kinderen zijn vooral gefascineerd door het leven van dieren: ze observeren de dieren graag en zouden het liefst van al met elk dier persoonlijk bevriend worden.

Maar zelfs als het buiten pijpenstelen regent en wanneer het een te lange weg is om van thuis tot buiten de stad te geraken, halen meisjes en jongens met hun spel en hun grenzeloze verbeeldingskracht het vrije plattelandsleven in huis,direct in de kinderkamer.

Al meerdere generaties lang worden kinderen en ook ouders steeds opnieuw geïnspireerd door de grootse PLAYMOBIL-speelwerelden. Want die speelwerelden, met hun prachtig vormgegeven decors en veel liefdevolle details, geven keer op keer een nieuwe impuls om eigen verhalen te bedenken en eigen wensen en dromen na te spelen.

Met Playmobil Country kunnen kinderen de natuur een stuk dichterbij voelen

Bij Playmobil Country draait alles rond de vrijheid en de schoonheid van het leven buiten de grote steden. In ongerepte boerderijen en op steile berghellingen voelen meisjes en jongens de natuur een stuk dichterbij. Op hun avonturen komen ze wilde en tamme dieren tegen, verwerken ze veel leuke ervaringen en stellen ze zich op een speelse manier een heleboel spannende vragen.

De liefdevol ontworpen sets, zoals de boerderij of de manège met paddocks, nemen de kinderen mee naar een ongerept landschap, ver weg van betonnen muren en verkeerslawaai. Of ze kunnen gewoon een ontspannen uitstap doen, maar dan niet met de auto, maar met de paardenkoets! Steeds opnieuw staan daarbij de paarden in het midden van alle actie. Want geen enkel ander dier staat zo voor de verbondenheid tussen mens en natuur zoals deze elegante viervoeters.

Een prachtig geschenk - paardenverhalen en de vreugde van de vrije natuur

Geen enkele trip naar het platteland gebeurt zonder paarden tegen te komen! Met het ponycentrum of de grote Playmobil-manège kunnen meisjes en jongens die gek zijn op paarden ook thuis van dichtbij genieten van hun viervoetige vrienden. Ze spelen zo met prachtige herinneringen hun ervaringen na en kijken ondertussen enorm uit naar hun volgende avontuur, wanneer ze binnen een paar dagen weer misschien een weekend op de manège mogen doorbrengen. Want met Playmobil Country schijnt de zon wanneer u maar wilt en valt er dagelijks een nieuw avontuur te beleven.

Met dit kerstgeschenk deelt u met uw kinderen uw liefde voor de natuur en geeft u spannende verhalen met dierenvrienden cadeau. Ontdek Playmobil Country in de online winkel van Galeria Inno tegen voordelige prijzen! Al vanaf de leeftijd van anderhalf jaar spelen kinderen graag met de dieren van PLAYMOBIL 123.