Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
Dollhouse

PLAYMOBIL Dollhouse – betoverend met prachtige details

Het Playmobil Dollhouse maakt al meer dan dertig jaar vele kinderen blij. Poppenhuizen zorgen al onnoemelijke generaties lang voor een zeer speciale magie. Een echt huis met echte deuren, ramen en kleine poppenmeubels. Het huis wordt met leven gevuld door het spel van de kinderen die met de bewoners van het poppenhuis dagen en nachten doorbrengen, ze begeleiden in hun dagelijkse leven en hun ongewone avonturen. Deze magie legt de grote wereld heel klein in de handen van kinderen. Zo brengt dit prachtige speelgoed dag na dag opnieuw een bron van opwindende ervaringen met zich mee en zijn kinderen weer urenlang verdiept in hun spel.

Wie het geluk heeft gehad om als kind een eigen poppenhuis van Playmobil te bezitten, kent de liefdevolle gedetailleerde inrichting en de vriendelijke figuurtjes goed. Hoewel er nu ondertussen veel van de onverwoestbare Playmobil-speelsets werden doorgegeven aan de volgende generatie, zijn er nieuwe, moderne en tijdloze spelscenario's aan toegevoegd. En de kleine wereld in het Playmobil-poppenhuis is vandaag de dag zo fascinerend als nooit tevoren.

Ingerichte keukens en kinderkamers – een huis vol leven

Niets geeft kleine kinderen zoveel plezier als het naspelen van het echte leven - en dan liefst het leven van volwassenen. Het Playmobil Dollhouse biedt kinderen daarvoor de beste omstandigheden en zorgt voor steeds nieuwe spelideeën en leuke dagelijkse avonturen binnen de "eigen vier muren". De grote speelset van het romantische Playmobil-poppenhuis 5303 brengt een nooit eindigend speelplezier met zich mee. De voorkant toont het vriendelijke familiehuis met ramen waarachter spannende verhalen zich afspelen. Als u het huis langs de achterkant opent, komen er vele ruimtes en kamers tevoorschijn die naar hartenlust met uitgebreide accessoires kunnen ingericht worden.

Om het poppenhuis nog meer leven te geven, kunt u het met één van de speciale kamersets combineren. Met de Playmobil-keuken en de Playmobil-eetkamer koken de kleine gastheren voor het hele gezin. Een betoverende babykamer en een vrolijke kinderkamer hebben enkel nog een eigen poppenhuisje nodig, waarmee de Playmobil-kinderen de grote kinderen voor het venster kunnen nabootsen.

Een prachtig kerstcadeau - eindeloze speelmogelijkheden en talrijke verhalen

Het Playmobil Dollhouse met zijn liefdevolle accessoires, waarin eindeloze speelmogelijkheden en onnoemelijke verhalen verborgen zitten, is een prachtig kerstcadeau. Net als één van de mooie kamers die het dagelijkse leven van de poppen en het spelen voor de kinderen nog spannender maken. Laat u bij Galeria Inno betoveren door de speelwerelden van PLAYMOBIL 123.