Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
Family Fun

Playmobil Family Fun

Playmobil Family Fun is een speelwereld waarin kinderen het alledaagse leven op een leuke manier kunnen nabootsen. Een dagje naar zee, een dag naar de kermis of in de 4x4 wagen met het hele gezin op wintersport. Zoals gebruikelijk bij Playmobil zijn alle voorwerpen en personen aanwezig om zelf een eigen film na te spelen. Het pakket Gezinswagen biedt een ruime auto om met het hele gezin naar het strand te kunnen rijden. De auto heeft voldoende ruimte voor een chauffeur en drie passagiers. Hij is voorzien van een neerklapbare achterbank en beschikt over een trekhaak. Daarmee kunnen kinderen zich nu al een beetje voorstellen hoe het is om met de caravan op vakantie te gaan. Mede door het voorstellingsvermogen tijdens het spelen zijn de Playmobil producten zo enorm succesvol.

Playmobil Family Fun is avontuur puur

In de Playmobil Family Fun speelwereld is veel ruimte voor waterpret. Er zijn avonturen met de jetski met bananenboot, maar ook de motorboot met onderwatermotor of het vakantie-eiland met strandbar bieden urenlang speelplezier. Zijn er ook winterse taferelen van Playmobil Family Fun? Absoluut. Wat dacht u van het Pinguïnverblijf dat met water kan worden gevuld of de Skiër op snowblade met wendbare snowblades. Ook het Sneeuwballengevecht waarbij de figuren sneeuwballen in de hand kunnen nemen levert gegarandeerd veel winterplezier op.

Playmobil Family Fun

Naast de winterse en zomerse taferelen leren kinderen in de Playmobil Family Fun speelwereld ook diverse dieren kennen. Een Zwaardvis met jong, Zeeschildpadden, Inktvis met jong of Zeehond met pups, het zijn allemaal Playmobil producten. Dat betekent dat het speelgoed gegarandeerd van een hoge kwaliteit is en kinderen hiermee perfect hun eigen wereld kunnen bedenken. In de onlineshop van Galeria Inno ontdekt u in een handomdraai welke speelwerelden u allemaal kunt bestellen. Door de handige menu's heeft u met één muisklik een compleet overzicht. Ook voor ander speelgoed of andere Playmobil producten bent u bij Galeria Inno aan het juiste adres.