Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
Ghostbusters

Playmobil Ghostbusters

De film Ghostbusters uit 1984 is net zo wereldberoemd als de speelwereld Playmobil Ghostbusters. De spokenjagers Egon Spengler, Raymond Stantz en Peter Venkman zijn natuurlijk allemaal vertegenwoordigd, net als Winston Zeddmore die als vierde spokenjager erbij komt. U kunt ze overal hun avonturen laten beleven, bijvoorbeeld in de Ghostbusters brandweerkazerne. Die spectaculaire set is uitgerust met de spokenjagers Ray Stantz, Egon Spengler, Janine Melnitz, Louis Tully en de bibliotheekgeest. Daarnaast bevat het pakket veel accessoires om een ware spokenjacht te ontketenen. Egon Spengler is gekleed in een laboratoriumjas, Ray Stantz in spookjagerkleding, Janine als secretaresse en de sleutelmeester Louis Tully kan ook de gedaante van het bibliotheekspook aannemen.

Spelen met Playmobil Ghostbusters verveelt nooit

Met de beroemde Ghostbusters muziek op de achtergrond veranderen kinderkamers in echte spookwerelden. Kinderen kunnen eerst een alledaagse situatie naspelen en opeens de spoken laten opduiken. Als dan de paniek uitbreekt, is het tijd om de Ghostbusters in te schakelen. Met de speelwereld Spengler met kooiwagen kan het lichtgevende feeënspook worden aangepakt. De afneembare disc-shooter is in staat om “slijm” te schieten. Kortom, never a boring moment met de speelwereld Playmobil Ghostbusters, het avontuurlijke speelgoed voor kinderen. Hoe meer sets, hoe groter de speelwereld. Het voordeel van Playmobil Ghostbusters is dat er altijd weer nieuwe scènes bedacht kunnen worden.

Beleef de wereld van Playmobil Ghostbusters

Net zo spannend en interessant als de brandweerkazerne is Venkman met helikopter. Die set is uitgerust met een echt werkend waterkanon waarmee "slijm" over het spook geschoten kan worden. De afneembare watersproeier kan telkens met water worden gevuld. En zo vormt ieder pakket van Playmobil Ghostbusters een stukje van de belevingswereld waarin de spokenjagers leven. Alle figuren en onderdelen zijn professioneel vormgegeven en afgewerkt. Dat is de kwaliteit van Playmobil. U kunt in de onlineshop van Galeria Inno ook gemakkelijk de andere Playmobil speelwerelden bekijken en meteen bestellen.