Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
History

Playmobil History

Playmobil History is één van de bekende speelwerelden van het beroemde systeemspeelgoed dat sinds 1974 op de markt is. Ondertussen heeft Playmobil al meer dan 30 verschillende speelwerelden waarbij creativiteit en fantasie de hoofdrol spelen. Zoals de naam al zegt gaat het bij Playmobil History om het verleden. Kinderen duiken in een oude wereld met Romeinen en Egyptenaren om vervolgens zelf avonturen te beleven. Alle ingrediënten zijn hiervoor aanwezig. Nu kunnen de kinderen zelf hun fantasie de vrije loop laten en Playmobil History helemaal naar hun eigen hand zetten. U kunt ook leuk combineren met bijvoorbeeld Playmobil Pirates.

Aanvallen en verdedigen met Playmobil History

Het Romeins galeischip is een fraai voorbeeld van de Playmobil History wereld. De kinderen kunnen echt schieten en het schip kan van een onderwatermotor worden voorzien. De roeispanen kunnen de kinderen ook echt heen en weer bewegen. Dat is een typisch Playmobil kenmerk waar kinderen zo van houden. Een aanval met het soldatenzeilschip met kanonnen of ten strijde trekken met de Egyptische strijdwagen met twee paarden ervoor, het is allemaal even leuk. En leren de kinderen op school iets over het Oude Egypte en de Romeinse tijd, dan kunnen ze met Playmobil History nog eens beleven hoe dat in die tijd geweest moet zijn.

Playmobil History brengt de geschiedenis tot leven

De geschiedenis komt tot leven naarmate er meer pakketten van Playmobil History worden verzameld. In de Romeinse arena kunnen kinderen met vriendjes allerlei wedstrijden houden, terwijl de Romeinse tent geschikt is om te leren hoe het was om als Romeinse familie in zo'n tent te moeten wonen. De Romeinse familie is ook een pakket van Playmobil History en bestaat uit vader, moeder, dochter en zoon. De Archeoloog vindt oude schatten. De Egyptische Playmobil soldaten zien er stoer en heldhaftig uit, uitgerust met helm, wapen en natuurlijk een schild om zich te verdedigen. Met Playmobil History komt de geschiedenis weer tot leven.