Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
Knights

PLAYMOBIL Ridders - laat ons de Koningskasteel van de orde van de Leeuwenridders belegeren!

Namiddags, net na school. De belegering van de Playmobil-Koningskasteel is in volle gang. De roofridders zijn, onder dekking van de duisternis, tot op de top van de dekenberg geslopen. Nu vuren ze vuurpijlen en proppen papier af op de verraste leeuwenridders. Maar de meeste roofridders hebben zich op het tapijt voor de speelgoedkist opgesteld en brengen hun wapens al in gereedheid.

De moedige leeuwenridders willen ook nog hun overwinning van gisteren bij het riddertoernooi vieren, maar gaan dan toch maar vroeg naar bed. Maar niets is minder waar. De helden van Playmobil zijn altijd klaar voor avontuur. En zo duurt het niet lang vooraleer uit de richting van de speelgoedkist, waar trots de Koningskasteel zich opricht tot in de kinderkamerhemel, de eerste pijlen en kruisboogpijlen terug komen aanvliegen.

Ondertussen ziet het er voor de dappere leeuwen niet zo goed uit. De linkertoren van de machtige Playmobil-ridderburcht wiebelt al vrij fel en bijna alle schutters zijn al gesneuveld. Zullen de roofridders er zo gemakkelijk in slagen om de schat uit de diepten van de geheime kelder vanonder de roofzuchtige nagels uit te halen? Daar stormt de stormwagen al op de poort af! Zal de vlag van de Leeuwenridders toch nog vallen?

Playmobil Ridders – de dappere metgezellen op weg naar gedurfde daden

Zo kan een namiddag met de speelwerelden van Playmobil Ridders er ongeveer uit zien. Jongens en ook meisjes kunnen vaak niet wachten om terug in hun eigen verhalen en avonturen te duiken. Daarbij wordt hun creativiteit enorm uitgedaagd. Want in het spel gebeurt niets wat je niet zelf hebt bedacht.

En ook als het er echt spannend aan toe gaat, gaan de dappere Playmobil-ridders een iets ruwere aanpak niet uit de weg. Veel jongeren belegeren vandaag de dag de burchten en forten die ze van hun vaders geërfd hebben en dat komt omdat de Playmobil-reeksen dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, nooit kapot gaan. En die vaders hebben er als kind ook al wilde avonturen mee beleefd.

De grote Playmobil-Koningskasteel van de orde van de Leeuwenridders en haar donkere tegenhanger, de Playmobil-burcht van de valkenridders, steken uit boven een land vol gevaren, grote heldendaden en mystieke geheimen. Tussen de bureau en de boekenkast strekt dit avonturenland zich uit, dat met elk accessoire uit de reeks Playmobil Ridders verder groeit en nieuwe gelegenheden biedt voor epische verhalen.

Doe uw moedige, kleine helden voor Kerstmis of voor hun verjaardag speelgoed van Playmobil cadeau! Bijvoorbeeld met de voordelige kerstaanbiedingen bij Galeria Inno! Want elke Playmobil Ridder is een dappere metgezel op weg naar gedurfde daden!