Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
Pirates

PLAYMOBIL Pirates-speelgoed: aanboord, kapseizen - schip ahoy!

Uw kleine piraat kan niet alleen in de kinderkamer of in de woonkamer met de leuke Playmobile Piraten spannende avonturen beleven en op zoek gaan naar de meest kostbare schatten: zelfs in de badkuip zorgt Galeria Inno met het uitgebreide Playmobil Piraten-aanbod voor spannend speelplezier van de hoogste klasse.

De grote online Playmobil-winkel van Galeria Inno zorgt altijd voor nieuwe piratenavonturen, nieuwe gevechten tussen rivaliserende piratenkapiteins of tussen Playmobil-piraten en de roodrokken en stimuleert de verbeelding van kleine piraten-kapiteins steeds opnieuw om tot nieuwe ideeën te komen. Toegrijpen is de boodschap of welke piraat zou zo een schat verloren laten gaan?

Playmobil Pirates bij Galeria Inno: voor spannende speeluren

Een groot piraten-/oorlogsschip uit de online winkel van Galeria Inno doet gegarandeerd niet alleen jongensogen stralen. Want een groot Playmobil-piratenschip biedt vele mogelijkheden voor echt verrassende piratenaanvallen: een uitrolbare schedelvlag, een draaibaar boegbeeld, intrekbare kanonnen, een beweegbare ankerlier, een afsluitbare enterhaak, een leuk ingerichte kapiteinshut en natuurlijk veel opslagruimte voor veroverde schatten. Bovendien kan een Playmobil-piratenschip zowel op wielen rijden als ook in het juiste water zwemmen en kan het optioneel voorzien worden van een innovatieve Playmobil-onderwatermotor 7350.

Het piratenspel brengt nog meer plezier met zich mee als er ook nog een echt Playmobil-pirateneiland in het spel wordt gebracht. Het Playmobil-schatteneiland 6679 zorgt voor avontuur en plezier voor kleine zeerovers. Zo moet u op het Playmobil-pirateneiland gevaarlijke kanonnen en naar beneden vallende stenen ontwijken, om uiteindelijk bij de grote piratenschat van het Playmobil-schatteneiland te geraken.

Of u nu op zoek bent naar het Playmobil-piratenschip, het Playmobil-pirateneiland of gewoon naar nog een paar extra piratenfiguurtjes om de zeeslagen nog spannender te maken: bij Galeria Inno vindt u alles wat kleine piraten en zeerovers nodig hebben voor hun avonturen op volle zee. Met PLAYMOBIL 123 beleven kinderen vanaf anderhalf half jaar al plezier!