Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Leeftijdsaanbeveling 0
Selectie 1
Playmobil 123

PLAYMOBIL 123 – een grote speelwereld voor de kleintjes!

In de fascinerende speelwerelden van Playmobil kunnen ook de allerkleinsten vanaf anderhalf jaar zich al helemaal thuis voelen. De speelreeks voor de allerkleinsten draagt de naam PLAYMOBIL 123 en is nog opvallender en kleurrijker dan de traditionele PLAYMOBIL-speelsets. Bovendien zitten er in de reeksen voor de allerkleinsten ook geen inslikbare onderdelen, zodat zelfs de allerkleinsten er zorgeloos mee kunnen spelen, zonder dat de ouders zich zorgen hoeven te maken. Laat uw kind echter nooit alleen en zonder toezicht spelen! Bestel in de online winkel van Galeria Inno de prachtige speelsets voor de allerkleinsten tegen voordelige prijzen en laat het speelplezier beginnen.

Omgeven door de boerderij, dierentuin of de geliefde spoorlijn vliegen de uren snel voorbij, zonder dat moeder of vader dringend nodig zijn. De kinderen bootsen heel natuurlijke scènes uit hun dagelijkse leven na en geraken in zelf bedachte verhalen bevriend met de sympathieke figuurtjes. Bij PLAYMOBIL 123 spelen de vingers een even belangrijke rol als het verstand. De creativiteit en fijne motoriek van de kinderen draaien op volle toeren, wanneer uit de individuele stukken zinvolle levendige werelden gecreëerd worden.

Met twee is het spelen natuurlijk het leukst. En als dan beide kinderen ineens met de spoorweg willen spelen, worden hun sociale vaardigheden ook op een leuke manier gestimuleerd. Tussen de ronde, vriendelijke vormen en kleuren van PLAYMOBIL 123 voelen kinderen zich heerlijk geborgen. En altijd opnieuw stimuleren de prachtige details en de grote vrijheid van PLAYMOBIL kinderen om zelf op nieuwe, spannende ideeën te komen.

PLAYMOBIL 123-speelsets – tijdloos design en eindeloos speelplezier

De bijzondere kwaliteiten, waarop men bij PLAYMOBIL terecht trots is, zijn ook aanwezig in de speelwerelden van de allerkleinsten. Het materiaal is van zeer hoge kwaliteit. De kunststof licht op in vriendelijke, rijke kleuren. Het materiaal is wasbaar en zonder plastificeermiddelen en daarom mogen de kleintjes het met al hun zintuigen verkennen, en natuurlijk speelt de smaakzin daarbij een zeer belangrijke rol. De PLAYMOBIL 123-speelsets werden in tegenstelling tot de grotere speelwerelden ontworpen zonder kleine inslikbare onderdelen.

PLAYMOBIL staat al vanaf het begin bekend om de robuustheid van het speelgoeddie, samen met een eenvoudig en tijdloos design, voor buitengewoon langdurig plezier zorgt. Zo kunt u er gerust van uitgaan dat als u vandaag de dag een set van PLAYMOBIL 123 voor uw kind aanschaft, op een gegeven moment zelfs de kleinkinderen er nog plezier aan zullen beleven.

Dit en ander prachtig speelgoed, zoals de PLAYMOBIL 123-spoorweg of de PLAYMOBIL 123-traktor nemen kindjes vanaf de leeftijd van anderhalf jaar mee op spannende, zelfbedachte avonturen. Maak iemand blij met een volledige, fantasierijke speelwereld als kerst- of verjaardagscadeau! U vindt de hoogwaardige speelsets van PLAYMOBIL 123 natuurlijk bij Galeria Inno tegen voordelige prijzen.