Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
Princess & Fairies

PLAYMOBIL Princess: romantisch speelgoed voor meisjes

De magische wereld van Playmobil Princess intrigeert vooral kleine meisjes. Tijdens rollenspelletjes kunnen de kleintjes hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten. Ontdek dit speelgoed nu in de online winkel van Galeria Inno.

De wereld van prinsessen heeft een bijzonder fascinerende werking op kleine meisjes. Dankzij de Playmobil Princess-reeks kunnen kleine fans hun eigen fantasiewereld rond het kasteel beleven en hun creativiteit tijdens het spelen de vrije loop laten.

Fantasievol plezier met prinsessen en hun kastelen

De wondermooie figuurtjes beleven daarbij spannende avonturen in betoverde bossen en prachtige kastelen. Er wachten prachtige speelmomenten en adembenemende avonturen op de kleine Playmobil- fans.

Opvallend bij de speelfiguurtjes zijn de lachende gezichten, beweegbare armen en draaibare handen waarmee ze gemakkelijke allerlei items kunnen vasthouden. Naast de accessoires kunnen ook kledingstukken, zoals schoenen, jassen en hoeden, gecombineerd worden.

De Playmobil-figuurtjes zijn veelzijdig inzetbaar. Kinderen kunnen bepaalde scènes naspelen en ervaringen gemakkelijker verwerken. Bovendien krijgen de kleine fans zo de kans om geheel nieuwe rollen te spelen en hun eigen verhalen te schrijven. Ontdek nu de meisjeswerelden bij Galeria Inno.