Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
Summer Fun

PLAYMOBIL Summer Fun - Vakantie in de kinderkamer

Met de Playmobil-serie Summer Fun verandert de kinderkamer in een pretpark of een vakantiehotel. Van het reuzenrad en de snoepstand in het pretpark, tot de camping of de hotelsuite: met Galeria Inno vertrekken uw kinderen op Playmobil-vakantie!

Vakantie, verlof, zomer: trefwoorden die niet alleen voor werkende mensen de beste tijd van het jaar aankondigen, maar die ook kinderogen doen stralen. Dankzij de PLAYMOBIL Summer Fun-serie wordt de kinderkamer direct gevuld met een ontspannen vakantiesfeer en vakantiestemming. Het grote vakantiehotel 5265 met allerlei meubels en apparatuur en talrijke accessoires zorgt in ieder geval voor eindeloze zomervakantiedagen in de speelkamer thuis.

PLAYMOBIL Summer Fun - voor kleine hoteliers

Van het luxueuze hotel met Kids Club Disco en een goed gevulde hotelwinkel, tot het shuttle-busje van het hotel en het gepaste schoonmaakpersoneel: in het Playmobil-hotel wordt alles aangeboden wat vakantiegangers op zoek naar een leuk verlof, nodig hebben. Of u nu de vakantieganger of de werkende hotelier wilt aanschaffen, het PLAYMOBIL Summer Fun Hotel zal u heel veel plezier geven.

De eerste stappen in de hotelbusiness kunnen nu met Playmobil 123 en Galeria Inno heel gemakkelijk genomen worden. Na een paar klikken in de online winkel kan de vakantie in de kinderkamer al beginnen.