Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
Top Agents

PLAYMOBIL Top Agents – superagenten die de wereld redden

Het is zaterdagmiddag en in de wereld van de Playmobil Top Agents verloopt alles rustig. Agent P. voorziet de boot van het spionnenteam van een nieuw laagje verf en Agent Ice maakt met zijn spiksplinternieuwe vriesstraler ijsblokjes voor in zijn limonade. De generaal doet ondertussen even een dutje. En ergens in het supergeheime onderwaterstation werkt de gemene Megalomax met de Mega Masters aan een nieuw, schrikwekkend geniaal plan om de wereld over te nemen.

In de namiddag razen de Top Agents over de keukenvloer op achtervolgingsjacht. De Robo-Gang van de duivelse Dokter Devil heeft met de Razor Copter de in het hoofdkwartier van de Top Agents hun geheime plan gestolen! Helaas belandt de Super Racer van het spionnenteam bijna in de soeppan en de missie wordt op bevel van mama onderbroken.

Actie, opperste spanning en reusachtig plezier tijdens de geheime missie

Tijdens een geheime missie kan het weleens voorkomen dat de geheim agenten in actie voor een beetje chaos zorgen. Maar gelukkig bestaat daarom de reusachtig wijde wereld genaamd kinderkamer. Daar kunnen de Top Agents zich naar hartenlust uitleven. Van verveling zal zeker geen sprake zijn, want de superschurken en geniale tegenpartij, het spionnenteam, Dokter Devil en zijn Robo Gang en de Mega Masters zorgen voor spannende avonturen.

Als daar niet de slimme agenten zijn die met moed, verstand en technische uitrusting de duistere plannen tot een einde brengen! Goed uitgerust met Skybike, Super Racer, Commander Truck en vanzelfsprekend met de geniaal vermomde Playmobil Top Agents. Het hoofdkwartier met echt alarmsysteem stelt het spionnenteam in elk avontuur steeds weer op de proef.

In elke set en voertuig van de Playmobil Top Agents zitten spannende verrassingen die in de strijd met verschillende superschurken heel nuttig zijn. Afgezien daarvan zorgt het ook voor een hele hoop plezier, eens zonder op het verkeer te hoeven te letten alles in te zetten wat een Special Agent voertuig kan! Maar ook de Mega Master en de Robo Gangsters hebben telkens weer nieuwe plannen, gemene trucs en duivelse apparatuur uitgedacht. Maar dat is ook goed, want daardoor is geen enkele missie van de Playmobil Top Agents hetzelfde en is er telkens weer ultieme actie, spanning en sensatie!

Urenlang verdiepen in de fascinerende verhalen/geschiedenis van de superschurken en geheim agenten

De fantasierijke speelwereld van Playmobil trekt kinderen door het fantastische design, eindeloze mogelijkheden en spannende details steeds weer aan. Verhalen ontstaan uit het plezier en de fantasie van kinderen. Plezier en creativiteit komen samen en boeien daardoor soms urenlang. Dat is de reden waarom ook ouders sinds vele jaren al van de kwaliteit van de Playmobil speelwerelden zoals de Top Agents overtuigd zijn.

De sets op zich zorgen alleen al voor veel plezier. Maar samen maken zij zich compleet tot een fascinerende wereld, waarin men zich urenlang verdiepen kan. Slim, creatief en vol spanning kunnen spelen – dat en nog veel meer geeft u uw kleine geheim agent cadeau tijdens kerst of voor de verjaardag met een fantastisch speelset van Playmobil bij Galeria Inno.